Halo 4: Forward Unto Dawn - újabb előzetes

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Lassan még a végletekig húzzák az agyunkat a Halo 4-hez készülő websorozat apró előzeteseivel. Valószínűleg ettől függetlenül hiába reklamálnánk a 343 Industriesnál, nem adják ki a kedvünkért előbb a teljes anyagot. Addig is rettegjünk a kriogenetikus fagyasztástól!

A Cryo névre hallgató kedvcsináló címe elég jól elárulja, miről is van itt szó: két katona a kiképzőtáborban némileg parázik attól, hogy kriogenetikus "tréningnek" vetik alá őket. Továbbra is megdöbbentő, ahogy a Halo készítői át tudják adni ezt a kissé reménytelen, sötét hangulatot.

10.
10.
Jöhetne ps-re egy Halo collection...csak ezért nem veszek megint xboxot.
9.
9.
trion96
Igen biztos jó játék lehet! Csak így videók alapján nem tetszik majd 1 szer havernál kipróbálom :)
8.
8.
Andrew
#6: Ez játék olyan az Xbox-nak mint PS-nek a God of War vagy a Uncharted trilógiák (most PC-s példát nem nagyon tudnék hozni :P)szóval akinek Xboxa van annak kötelező darab én szerintem. Az összes Halo résszel játszottam körülbelül mindegyiket háromszor játszottam végig hanem többször (főleg a második és harmadik részt) :D Ajánlom ismerd meg jobban nem fogsz csalódni.
7.
7.
NinjaNorb
#6: Kérdezz nyugodtan kijátszottam minden részét mit találsz gagyinak benne?:D
6.
6.
trion96
Soha nem értettem mi annyira jó ebben a játékban ronda is meg valahogy olyan gagyinak tünik. Persze lehet h csak jobban megkell ismerni
4.
4.
robogo98
ez az előző folytatása?
3.
3.
shooter1234
Ja, jó game, ha kijönne pc -re akkor én is írnék ide valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...