Átdolgozzák a Brothers in Arms: Furious 4-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 3.
  • Hír
Link másolása
A jelentős hangulatváltáson átesett Brothers in Arms: Furious 4 a tavalyi E3 egyik legnagyobb visszhangot kiváltott alkotása volt. A könnyed, humoros hangulat szembement a korábbi Brothers is Arms-játékokéval. Az Overstrike-hoz hasonlóan ezt a játékot is átdolgozzák, erősítette meg a Gearbox.

A Brothers in Arms: Furious 4 hasonló cipőben jár, mint az Insomniac Overstrike-ja: a bejelentés óta semmit nem halottunk róla, majd egy évvel később a fejlesztők közlik: jelentősen átalakítják a játékot - olyannyira, hogy egy teljesen új cím válik belőle. A leginkább a Becstelen Brigantikra emlékeztető hangulattal megáldott kooperatív FPS-hez nem fűlött a rajongók foga, úgy látszik, a Gearbox hallgatott játékosokra.

A PAX Prime 2012-n bejelentették, hogy a Brothers in Arms: Furious 4 egy teljesen új játékként folytatja a pályafutását, sutba dobják a Brothers in Arms nevet, és a fejlesztők számos új ötlettel és fícsörrel vértezik fel a programot. Pitchford a Borderlandshez hasonlította a játékot, ugyanis ennél a címnél is kukázták az eredeti terveket. Az irány még nem ismert, ahogy a kiadás dátuma és - miután az anyag nem Brothers in Arms többé - a kiadó kiléte sem. Az újabb lepellerántásra szeptember 15-ig kell várnunk.

Az eredeti tervek szerint a Brothers in Arms: Furious 4-nek idén kellett volna megjelennie, ám az irányváltásnak köszönhetően ez biztosan nem történik meg.

3.
3.
Jake Holden
Végre mikor megláttam először ezt a förtelmet úgy éreztem mintha jókorát be mostak volna a bordáim közé. Remélem lesz folytatás a Brothers in Armsnak mert az egy igazán jó kis játék. Mostanság olvasva a fúromokat mindenki szeretne már egy igazi 2.VV játékot is mi tagadás tényleg jó lenne egy.
2.
2.
DON GONDOCS
Az alapkoncepció megmaradhatna, csak nevezzék át a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...