Catzilla - benchmark program a Datura alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Linger in Shadows és a Datura sem volt hétköznapi játék - ha nevezhetjük őket játéknak egyáltalán -, de a Plastic csapatának következő projektje már messziről sem akar annak látszani. A Catzilla elborult, de egy benchmark program, és nem több: a PC-tulajdonosok méricskélhetnek majd a segítségével.

A Catzilla nevű benchmark program novemberben érkezik, a PC-tulajdonosok izzaszthatják meg a segítségével a konfigurációjukat. Természetesen a végleges változat valós időben futtatható majd, mi alább az érdekesség kedvéért az előrenderelt teasert mutatjuk be. Az alapötlet elmebeteg, talán játékként is elszórakoznánk vele!

18.
18.
X-Master
Dubstepről annyit, hogy évekig nem tudtam a létezéséről, most meg nekem is bejön. Az industrial metal-hoz is hasonlít kicsit.
17.
17.
X-Master
#12: érdekes, nekem is volt anno fujitsu, az asztali volt, de a cd-rw egy idő után néha lemez nélkül is nekiállt maxon pörögni, amikor úgy gondolta
13.
13.
rasztaman
Én a trailer alatt Drum and Bass-t hallgattam/halgatok épp, nem éreztem ki a Dubstepet! :D

D'n'B in your face!!!

Játékhoz kapcsolódóan amúgy...:

Emlékezzünk csak vissza, mikor mindenki avval túráztatta a gépét hogy nyóc'millió hordót robbantott fel a Crysis első részében! És aki megtehette, eljátszadozott jó ideig vele!
Na most, mikor a macsek Küklopszkodott kettőt az elején, jó pár textúra vagy mi a t*köm kelt önálló fizikára! Jókora erőműakrobatika lesz ebből a dologból! :)

...szerintem.
12.
12.
mamgu
#10: jaja 1hatos celeron de a legnagyobb baja az hogy fujitsu siemens meg az, hogy szarakodik a cd meghajtó is már nem merem ujra rakni mer képes és telepítés közben is letolja a bugyit, megy ameddig megy nem érdekel. De ha lesz keret egy újra megigérem levideózom ahogy felaprítom fejszével és felrakom ide nektek. ;)
11.
11.
koffein
#6: Nem hanem szarsztepp.
10.
10.
X-Master
#9: Akkor ott valami nagyon nagy gond lehet. Az én 6 éves gépemmel és az 1,86-os Core 2 Duóval nem volt még olyan, ami ne ment volna el.
9.
9.
mamgu
Jaj de jó elborult dolog volt ez, még a "zene" is teccett, kár hogy a 3-4 éves laptopomnak lassan már az xp indítása is gondot okoz.
8.
8.
metercsiken
Nem igazán értem mi is ez( bocs ), de ha játék lenne kipróbálnám! : )
5.
5.
Extol
Tényleg van a végén zene, csak elég furcsa.
1.
1.
Pain
Ááá mi ez a recsegés a végén, beszakad a dobhártyám...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...