X05 D2: A rejtélyes megjelenési lista esete

  • Írta: Daks
  • 2005. október 5.
  • Hír
Link másolása
Már két napja folyik az X05 fesztivál, mégsem tudni biztosra a konzol premierjekor megjelenő játékok teljes listáját. A szervezők hallgatnak.
Már két napja folyik az X05 fesztivál, mégsem tudni biztosra a konzol premierjekor megjelenő játékok teljes listáját. A szervezők hallgatnak.

Mint ismeretes, november 22-ére (Európában december 2-ára) tervezik az új szuperkonzol piacra dobását, ennek ellenére még mindig nem láttuk a végleges novemberi felhozatalt. A 15-20 beígért játékból egyelőre 8 anyag címe ismeretes: Project Gotham Racing 3, Kameo, Perfect Dark Zero, Madden NFL 06, NBA Live 06, Tiger Woods PGA Tour 06, Need for Speed: Most Wanted és FIFA 06: Road to FIFA World Cup. A most felsorolt játékokon kívül még legalább 10 anyagnak kéne érkeznie a jövő hónapban, de azokról egyelőre nem beszél a Microsoft. Talán valami izgis bejelentés várható nemsokára, és nem akarják lelőni a poént? Vagy még kétséges, melyik stuffal készülnek el időben? Csak találgatni tudunk...
9.
9.
lewton6
8.
8.
InGen
Persze fognak menni az alap TV-k 480i -jével is, és sztem úgyis klafa lesz, de a HDTV az egy olyan dolog, hogy azon még egy natúr fociközvetítés is olyan durván néz ki a sima TV adáshoz képest, hogy csak na :)
7.
7.
InGen
Nem oltás vót nyugi... :) és azért azt számítsd be, hogy a nexgtenek minimum 720P-s HDTV felbontáson fognak menni, ami 1280xnemtommenyi, igencsak oda fog szexuálni a dolog :)
6.
6.
Daks
ertsd: ha osszekotod a PC-t TV-vel, klonozod a monitor kepet, a 640*480-as grafikaju jatek a TV-n kurvaszep, monitoron meg fos. a hardwer infot adom!
5.
5.
Daks
nemtudom ez most felvilagositas volt vagy leoltas? :D amugy adom, de attol meg mindig ugy gondolom, hogy csak a TV kepernyonek koszonheto, hogy az 5 eves vason ilyen jo graf van!
4.
4.
InGen
Az persze más kérdés, hogy az első generációs játékokat ennél sokkal gyengébb vasakon fejlesztik, majd a 2. generáció úgy oda fog baxni hogy nagyon. Elég csak megnézni pl. a PS2-n a GT3 és a GT4 közötti különbséget. Utóbbinak olyan grafikája van az 5 éves hardveren, hogy még most sincs olyan szép PC-s játék. Ennyi.
3.
3.
InGen
"mivel ugyanolyan alkatreszek vannak benne"



Daks koma te valami hatalmas tévedésben vagy :)

Mutass már a PC-s piacon egy 3 magos VMX unitos PowerPC processzort és egy 48 pipelineos unified shaderes GPU -t :) ez a hardver minimum 2 év előnyben van a PC-ve szemben.
2.
2.
Daks
en ugy fogom fel, mint egy TV-re csatlakoztathato, windows nelkuli, kizarolag jatekra hasznalhato PC-t. Mivel nem mas, mint az, mivel ugyanolyan alkatreszek vannak benne! Tehat egy PC-nel soha nem lesz szebb a grafikaja, legfejjebb csak akkor, ha egy kicsit rozsdas mar a vasunk... :)
1.
1.
Chocho
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem ez az X360 nem akkora szám...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...