Launch traileren a MoH: Warfighter új DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 18.
  • Videó
Tegnap óta érhető el konzolokon a Medal of Honor: Warfighter Zero Dark Thirty névre keresztelt DLC-je, mely a Sony Pictures azonos címen futó mozifilmjéből merített ihletet. A PC-s verzió még késlekedik.

A Zero Dark Thirty Map Packot már tölthetjük az Xbox Live-ról és a PSN-ről, egyedül a PC-s változat késik ideiglenesen. Három, az Osama Bin Laden elleni hajtóvadászatból ihletet merítő többjátékos térképpel van dolgunk. A DLC ingyenes a Limited Edition birtokosai számára, míg a többiek 10 dollárért tudhatják magukénak.

A három térkép mellett hat új fegyverkombináció, 14 álcaruha és tíz multis rang üti a markunkat.

9.
Game Fan
Húhha akkor én hipster vagyok mert nekem igeni tetszik és én igenis jól elvagyok vele. Sőőőőt egy egész hipster bandám van és megfogjuk váltani a világot mert a haverjaimmal olyan jó meccseket le lehet nyomni. Még ezzel az utolsó szar szemét játékkal is amihez éppen most jött ki egy frankó kis dlc. Bezzeg a nagyon király legeslegjobb Cod ahol senki sem csal nincsenek vérpistikék. Á ugye milyen kár hogy nem azzal a játékkal játszom. Az a legjobb game amit életemben láttam. pfej. Irrónia off. Igenis tetszik a játék, multiban pláne nagyon jó de hát istenem akinek nem tetszik annak nem kell megvenni mindenki azzal játszik amivel szeretne elvégre szabad országban élünk :D
8.
Kratos76
Sajnos én is bedöltem ennek a játéknak!!
Videok alapján nem tünt olyan rossznak mint amilyen valójában.
Azóta is itt van a nyakamon és valószínű igy is marad,mivel eladhatatlan.
Kár ezért a címért:-(
7.
Neo1989
#5: Üzlet barátom mindig találnak olyat aki megveszi még a zs kategóriás cuccokat is.
Meg ugye egy nagy múltú névvel int a Medal of Honor azért el lehet adni.
Példának említenem a RE ORC-t az is egy bughegyes borzalom még is a név eladja magát.
6.
SCR3AMN00B
#4: Na ennyi, szóval akinek nem jött be, annak szerintem már felesleges a DLC.
5.
Jared
Erre minek adnak ki DLC-t :D
4.
Neo1989
#3: Nem akartam be szerezni csak nem ásnám el rögtön. De nekem az alapjáték elég volt . Számomra az az év legrosszabb címe. Persze másnak még tetszhet.
3.
SCR3AMN00B
#1: Mivel az alapjáték is gyér, a DLC is gyér lesz, mert végül is csak fegyvereket és pályákat kapsz és ez még nem írja felül a játékot.. Sajnos ugyanaz marad. Persze van akinek bejön traileren jól néz ki de valóságban azért más.
1.
Neo1989
Hát az alap játék elég tré lett, bár attól ez még lehet jó ki tudja !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...