StarCraft II: Heart of the Swarm - befutott az intro

  • Írta: zoenn
  • 2013. január 22.
  • Videó
Link másolása
Sarah Kerrigan idén visszatér a zerg hordák élén, s a rajongók megtudhatják, milyen érzés üldözöttből vadásszá válni. A StarCraft II: Heart of the Swarmban a leányzó gonoszabb, de sokkal emberibb külsőt kapott.

Nem is kertelünk sokáig, elvégre megérkezett a StarCraft II: Heart of the Swarm bevezető filmje, amit látva tényleg letesszük a megmaradt hajunkat is. A Blizzard animátorai ismét kitettek magukért, az évtizedek óta megszokott minőség a videó minden képkockájából visszaköszön. Íme:

A render örömökön túl tekintsünk bele a játékmenetbe is az IGN jóvoltából, a következő előzetes az RTS újdonsült funkciót taglalja. A játék március 12-én jelenik meg PC-re és Macre.

És végül a kampányra is vessünk egy pillantást!

32.
32.
PGab
#26: Nem fog kelleni, kiegeszitonek lehetne mondani, de valojaban onallo jatek, nem kell neki a WoL. Szerintem siman kihagyhatod, ha ez most nem erdekel. Vard a protosst, de valszeg az is meg min ket ev.
Ha meg 2 ev mulva megjelenik es a futtatasahoz megis kene ez, amit nem hiszek, legalabb mar valamivel olcsobban megkapod majd :)
31.
31.
paraszt
és még azt is megtudtuk, hogy a Vikingek transformerek és talán titokban Optimust szolgálják :D
30.
30.
gildesh
Mondjuk azért egy 2-3 perces videóbetét és egy egész estés film nem ugyanaz a műfaj. Frappáns, ütős szöveg és pergős képsorok elmennek egy kedvcsináló videóban, de egy másfél órás filmhez ennél jóval több kell, hogy élvezhető legyen. Különben olyan lesz, mint a Final Fantasy VII: Advent Children mozifilm, ami leginkább egy hosszú videojáték-bejátszásnak hat.
29.
29.
princeps27
#26: multihoz mindenképp kell szóval szerintem a kampányhoz is kell mind a 3
28.
28.
Stack
#27: totálisan egyet értek :o)

habár a Ghost-ot még mindig siratom....
27.
27.
Folti1985
Látom nem csak nekem volt az első reakcióm hogy filmet ide :D de sebtiben ilyen minőségben és az se baj ha 9,5 órás :D

Amúgy várós, nekem a Wings of Liberty is nagyon tetszett.
26.
26.
Harkat
Nagyon ott van a videó. Az ultralisk hihetetlenül ütésre sikeredett.

Kérdés: Ez milyen kiegészítőnek számít? Ha majd kijön a Protoss rész is, akkor ahhoz minden féle képpen kell ez a kiegészítő is? Csak mert én ezt lehet kihagynám, mivel a zergek sose voltak az erősségem, és nem is szerettem velük játszani (irtani őket viszont annál jobban :) ) S az gáz, ha muszáj lesz megvenni, hogy a Protoss kampányt is kivigyem majd egyszer.
25.
25.
PAtr0n
Libabőr megvolt. A Blizz videóitól nem is várok mást :)
24.
24.
dBLOOD
Végre jön a Zerg \o/ Kit érdekelnek a csicska terranok, csak emiatt érdekel a szarkraft 2! Csodálkozom hogy nem ezt adták ki utoljára, és kicsit sajnálom is...
23.
23.
Necreon
Oké, megvettek kilóra, veszek egy jegyet, felülök a hype train-re. Egyébként aki hazai boltból veszi: vigyázzatok nehogy úgy járjatok mint én és sokan mások a Wings of Liberty esetében, hogy egy Blizzard kartontok nélküli, magyar fordításokkal összebarmolt kiadást vesztek sima DVD tokban (úgy 1 hónap elteltével jött hazánkba is az eredeti Blizzard kiadású).
22.
22.
paraszt
most nézem végig tizedszerre, de csak nem tudom megunni :D
21.
21.
markoci555
hát nem talál az ember szavakat, amikor meg már azt hiszi az ember hogy kész vée van, rádobnak egy lapáttal
20.
20.
Teuton
#18: Eladná a név a filmet? El hát.
Jó is lenne, rajongónak és egyszeri nézőknek egyaránt? Az már kevésbé esélyes.
19.
19.
adye
#13: Kisarkított példa nyilván, értsd jól. :)
18.
18.
daenath
#17: Szerintem pedig mar maga a Starcraft/Warcraft nev is eladna az animacios filmet simman, evek ota csodalkozom hogy meg nem csinaltak egesz estes animacios filmet, cask a hulye nem veszi eszre mi potencial van benne.
17.
17.
levantine
#7: Minden animációs film csillagászati összegekbe kerül. A Blizzard-ot ismerve inkább csak a megfelelő pillanatra, netán egy jó forgatókönyvre várnak. Hiába van orbitális sztorija és híre a játéknak, egy film egészen más tészta. Mocskosul nehéz egy ilyet vászonra vinni úgy, hogy a rajongóknak is kedveskedjenek, és megfogjanak vele mindenki mást is. Ha pedig a film elhasalna, azzal a játékuk vesztene a hiteléből. Éppen ezért egy darabig biztos nem vállalják be a dolgot szerintem.
16.
16.
Somaa
Allitsatok meg nyolc masodpercnel a cinematicot. Vicces kepkockakat lehet elcsipni ;)
15.
15.
Lorthirash
Már alig várom legjobb rts
13.
13.
belaman
#11: azért ezt még gondold át még egyszer sztem ;)
12.
12.
Stack
A Ghost-ot igazán megcsinálhatnák, ha már egyszer régen beharangozták, illetve ha a Nova fel is tűnt a kettőben.
Egy jó kis TPS StarCraft környezetben nagyon király lenne.
11.
11.
adye
#7: Szerintem is ez a legfőbb ok, meg talán az hogy ezt a 3 percet annyi idő lerenderelni mint a Pixarnak egy 2 órás animációs filmet.
10.
10.
Dester
A siege tank és az ultra még sose nézett ki ilyen jól. :) Állat
9.
9.
Stormblast
Jól néz ki , oké menő, de nem volt az a tátottszáj és libabőr és "AZTAK*RVABAZD" amit a blizzard videóknál megszoktam. Magasra tették maguknak a lécet az biztos, nálam nem ugrották most át.
8.
8.
batonai87
Úgy látom, nem csak nekem ugrott be ez az elképzelés a videó nézése közben. :-)
7.
7.
Sun9us
Szerintem ez a 3 perc is csillagászati összegekbe került, nem hogy 90 perc. (De attól még jöhetne.) Amúgy nagyon állat lett, mint mindig!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...