Free-to-playre váltott a TERA

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 6.
  • Hír
Az En Masse és a Gameforge bejelentette, hogy a korábbi terveknek megfelelően free-to-playre váltott a TERA. A fantasy MMORPG-t ennek kapcsán átnevezték TERA: Risingra. Egy sor új tartalomnak is örülhetünk.

Természetesen, akik korábban már megvásárolták a TERA-t, mostantól veterán-státuszt kapnak, mely teljes hozzáférést biztosít az összes tartalomhoz, amellett, hogy számos kényelmi funkciót nyújt. Csatlakozhatunk a TERA Clubhoz is, így egy speciális hátas jószághoz jutunk, továbbá napi szinten kapunk extra finomságokat.

Az ingyenes modellre váltás mellett tartalmi frissítésnek is örülhetünk. Kapunk egy új kazamatát Crucible of Flame néven, melynek végén vár minket főellensége, a küklopsz. Emellett egy 3 vs. 3 csatákat felvonultató arénára is rátehetjük a mancsunkat - ez a Champions’ Skyring. A nyertesek Killing Spree kreditekkel gazdagodnak, amiket PvP-cuccokra válthatnak be.

A bejelentés mellé új képek és egy trailer dukál, a free-to-play TERA: Risingot itt érheted el. Köszi, ArrowCross!

21.
szpuki
Én is megvettem és tényleg jó kis game. Igaz rohadt unalmas hogy 1raid van hónapok óta. Nagyon hiányolom a flight mountokat, mint a többi megszokott igazi mmoban. Nagyon szépek a fajok és a ruhák. Szépek a helyszínek és tényleg nagyon jó a harcrendszer. De az az igazság ha nem újítanak be valamit szerintem velem együtt a régi nagy játékosoknak a nagy része elfog vonulni, kicsit uncsi már hónapok óta 1 raidre é a 2 legnépszerűbb instára járni. De amúgy ajánlom én is mert tényleg szép és jó játék :).
20.
Stranger
#19: Hát mondjuk ez simán lehetséges...
19.
Adamknight
#16: Lehet kontrollerrel is játszani, csak egy idő után kifogysz a gombokból (noha ez nem személyes tapasztalat, csak valamelyik videóban hallottam).
18.
shooter1234
#17: Ja a Dragon Nest is ilyesmi, de megvan a hatótávolsága a nyílnak és a mágiának is (mindkét játékban), szóval nem nagyon lehet eltéveszteni a célpontot.
17.
Stranger
#16: Biztos jó azzal... Dragon Nest-nek is ilyen harcrendszere van és sokan mondják, hogy jó úgy játszani... bár ilyen varázsló, íjász karakterrel nehezebb lehet a célzás.
16.
Zelgadis187
Valaki próbálta már controller-el játszani?Néztem pár videót róla és azokban azt mondták hogy jól lehet nyomni vele.
15.
SSJ Gábriel
Lehet benne repülni? :D :D :D Ettől függetlenül valóban jó játék, csak én meguntam azokat a játékokat,amiben csak a felszínen lehet mászkálni :D
14.
shooter1234
Jó game. Megéri kivárni amíg lekúszik. És tényleg sok magyar nyomja, jópárral futottam össze már így első nap. :)
13.
Rayzax
mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
12.
cast22
Melyik szerveren érdemes kezdeni? a 3 új szerveren legalább mindenki most kezd..
10.
number361
#8: Legalábbis játéktechnikai szempontból. Vizuálisan mindegyik nagyon eltérő. :)
A magyarok többségében a Fraya szerveren vannak. Én egy ottani teljesen magyar klánhoz tartozok.
9.
cast22
#8: Köszi.. ne álltam letölteni :)
8.
Gamelord
#7: Minden faj lehet minden kaszt. A fajok között sincs nagy különbség.
7.
cast22
#6: köszi a választ, még annyi hogy pl az elf lehet bármelyik?(wariror priest lancer...), vagy a képesség a karakterhez kötött?
6.
Gamelord
#5: Mindegyiknek más képességei vannak kb, elején el kell döntsed mi akarsz lenni. Mystic és priest healer, Warrior és Lancer tank, többi dps.
5.
cast22
A karakter választás mennyire határozza meg, hogy milyen lesz a karakter képessége? úgy értem például, warior, archer.. vagy azt azt később kell kiválasztani?
4.
Gamelord
Én Ishara pvp szerón játszok, ott például eddig 3 magyar klánt láttam. Szóval gyertek:)
3.
number361
A játék nagyon jó, főleg ha van egy jó csapatod, akikkel tudsz játszani!
A harcrendszert szinte soha nem lehet megunni és rengeteget csiszoltak a játékon mióta kiadták, a tartalom bővítéséről ne is beszéljek. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, akár bejön neki elsőre, akár nem. Egy próbát megér? És ki tudja, lehet teljesen magával ragad Arborea világa. :)
1.
ArrowCross
És 3 új szervert is kap a játék, most frissítik miatta a játékot 10 óráig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...