StarCraft II: HotS - újoncoknak és profiknak

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 8.
  • Videó
Link másolása
Az "akadálymentesítés" szép és gyakorta használt szó. A StarCraft II: Heart of the Swarm esetében azt jelenti a kifejezés egészen konkrétan, hogy az újoncoknak és a profiknak is kedvez.

A Blizzard folytatja a nemrégiben útjára bocsájtott videósorozatát, melyben a StarCraft II: Heart of the Swarm jellegzetességeit mutatja be. A sikerért meg kell szenvednünk, de szerencsére az RTS nem egyből dob be minket a mély vízbe: az újoncok kezét az első perctől kezdve fogják. Ha a lelkesedés nem fogy el, s profivá válunk, akkor ők is megtalálják benne a számításaikat.

Elsőként egy tréning módot kell végigzongoráznunk, ahol a mesterséges intelligencia ellen harcolunk. Többféle nehézségi szint és felállás vár ránk, s a veteránok számára jöhetnek az első unranked meccsek. Ez utóbbi azért jó, mert ha új taktikával kísérletezünk, és csúfos kudarcot vallanánk, nem romlik a helyünk a világranglistán. A ranked meccsek már egy másik dimenziót képviselnek, de ha fejlődünk, ott is megálljuk a helyünket, míg össze nem futunk az első koreai játékossal.

A StarCraft II: Heart of the Swarm március 12-én jelenik meg PC-re és Mac-re.

5.
5.
princeps27
#4: ez igaz a 4. legsikeresebb SC2 játékos francia
4.
4.
Lorthirash
Ugyanmár nem csak ázsiai van az e-sportokon ne becsüljük le az europai játékosokat se
2.
2.
Skyer
#1: Továbbá 3 realm first achinak kell lennie wowban, és egy goldfarmer hálózatot kell futtatnia.
1.
1.
Bred
Ahhoz hogy megkérhesd egy koreai lány kezét le kell győznöd az apját StarCraft II-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...