Assassin's Creed III - videón az új DLC

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 16.
  • Videó
Link másolása
Gameplay videót kaptunk az Assassin's Creed III új DLC-sorozatáról, ezzel együtt a Ubisoft elárulta: az alternatív történelmi háttér ellenére a kiegészítők igenis illeszkednek a széria sztorijához.

A Gametrailers jóvoltából négy percen csodálhatjuk az Assassin's Creed III soron következő DLC-jét, a The Infamyt. A háromrészes Tyranny of King Washington kiegészítősorozat első fejezete február 20-án válik letölthetővé, utána havonta érkezik egy-egy folytatás.

Ahogy a korábbi hírekből is kiderült, a Tyranny of King Washington furcsa adalékot képez majd, az alternatív történelmi háttér és Connor szuperképességei ellenére viszont a Ubisoftnak mégsem ment el az esze, maximálisan komolyan gondolja, amit csinál.

Spoileres lehet. Mi szóltunk.

A minisorozat teljes mértékben felkavarja az Assassin's Creed III-ban történteket, George Washington őrült zsarnokká vált, és olyan szereplők is életben lesznek, akiket korábban láttunk meghalni. Furcsa, de a Ubisoft megígérte: ha végigjátszottuk a DLC-ket, elgondolkodunk, és összeáll majd a fejünkben a kép, hogyan kapcsolódik mindez Connor és Washington valódi karakteréhez, és látni fogjuk, hogy az egész sztori tökéletesen passzol a szériában történtekhez. Eleinte persze Connor épp úgy össze lesz zavarodva, mint mi.

A másik furcsaságot a szuperképességek jelentik, amikre Connor különböző gyógyteákon tesz szert: képes rövid időre láthatatlanná válni, irányíthatja a farkasokat, és kisebb távolságokat teleportálhat is. Persze arról nincs szó, hogy Connor legyőzhetetlenné válik, ezek a képességek taktikai elemként kerülnek bele a játékmenetbe, és a használatuk folyamatosan apasztja majd az életerőnket, így jól meg kell fontolnunk, mikor alkalmazzuk őket.

Ha esetleg erre tippeltél volna, hadd cáfoljunk rád: a Ubisoft annyit elárult, hogy Connor nem a gyógyteáktól tép be, és álmodik furcsákat...

A videót adam6751 küldte be, köszi!

8.
8.
Nomad010
Abszolút a fű legalizálása mellett állok, és egyáltalán nem gondolom, hogy olyan borzalmas lenne mint amilyennek a társadalom beállítja, de azért tudni kéne mértéket tartani ott a Ubisoftnál...:|
7.
7.
Dugong
#4: Szerintem is túl magasra tették a lécet, és nem sikerült tökéletesen az ugrás. Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, nagyon élveztem az AC3-t, de mégis felejthető alkotás lett. Túl sok bug, és átgondolatlan fölösleges játékelemek, amik csak nyújtják az élményt, de nem adnak hozzá. A Desmond story vége meg kifejezetten gagyi lett. A DLC-n meg látszik, hogy ugyanarra a sémára megy minden, mint eddig, és előre félek, hogy bekevernek valami alternatív idővonal, vagy Connor álmodik baromságot.
6.
6.
Onegesius
Ez is magyarítva lesz? Amúgy király szerintem
4.
4.
SL89
Őszintén nem tudom mire gondoljak a DLC-val kapcsolatosan. Már az AC 3-al is úgy vagyok, hogy ha az AC fan beszél belőlem, akkor eltudom nézni a játék hibáit, de ha reálisan nézem sok olyan dolog van ami tönkre teszi a játék élményt. Így vagyok a DLC-vel is, már nem reménykedek semmiben. Annyira vártam az AC 3-at, és mondhatom, hogy csalódtam az elvárásaimhoz képest.
2.
2.
secret.
"Connor nem a gyógyteáktól tép be, és álmodik furcsákat..."
- A lósz*rt nem :D
Nekem tetszik, jól összerakták!
1.
1.
giga321
Furcsa is volt az egyik képen hogy láthatatlan azt hittem valami bugos kép.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...