Beyond: Two Souls - friss gameplay jelenetek

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 21.
  • Videó
Link másolása
A napokban Párizsban mutogatták az újságíróknak a Beyond: Two Soulst, a rendezvény apropóján pedig egy nagy adag gameplay felvételt és nem kevés screenshotot kaptunk. Messze van még az október...

A Beyond: Two Souls alábbi látnivalói a VG247-től származnak, a srácok vágatlan gameplay jeleneteket hoztak magukkal Párizsból, és huszonnégy kép is érkezett, amik között artworköket és screenshotokat egyaránt találunk.

Szintén itt derült ki, hogy a Beyond: Two Souls a játékos döntéseitől függően 12-15 óra hosszú lehet, illetve a Quantic Dream azt is elmondta, hogy - bár nem volt problémája velük eddig sem - a QTE-jeleneteket is kiirtotta a játékból.

A Beyond októberben jelenik meg PlayStation 3-ra.

39.
39.
kamgecam
#38: Várom már én is!
Gondolj bele Ellen Page és William Dafoe......:P
Komoly lesz nagyon!
38.
38.
EBR2000
Nagyon jól néz ki.
Emlékszek néhány évvel ez előtt azt mondták hogy a ps-nek nincsenek vagy pedig csak rossz exclusivejai vannak, erre már jóval régebben rá cáfoltak de ez... Ez nagyon jó
35.
35.
Pharaoh
34#: What dafuq' r u talkin' 'bout rookie?
33.
33.
LAZLOW20
#32: Akarom mondani ,mint egy komolyabb thriller fimben.
32.
32.
LAZLOW20
#31: Teljesen igazad van.Addig még egy filmnek egy befejezése van addig a Heavy Rain -nek a cselekvéseidtöl függöen lehet több mint tiz befejezése.Sokan csak ez miatt a játék miatt vesznek PS3-at ,és 99% -uk nem bánja meg a beruházást.a másik meg az hogy sokszor jobban leköt a sztori mintha egy komolyabb thriller filmben.
31.
31.
p3ti
#21: Ameddig nem játszottál a Heavy Rainel addig ne égesd magad ilyen tudatlan kijelentésekkel. Három trailerből megállapítani hogy rossz egy játék pedig egyenesen baromság. Ilyen játékot nem nagyon lát a világ, ezért különösen örülnünk kéne, hogy a Quantic Dream igenis nyit az ilyesfajta műfaj felé... Mert FPS/TPS/RPG -ből van egy tucat, viszont az ilyen kaliberű játékból alig ha jelent az utóbbi években egy pár...
30.
30.
Rastafunrise
A Fahrenheit-ot is ez a cég készítette és fantasztikus lett. Kár, hogy az utána megjelent játékaik nem jönnek/nem jöttek PC-re. :(
29.
29.
l4cyk4
Na ilyen az mikor a fejlesztők érvényesülni tudnak, mert hagynak nekik elég időt a játék elkészítésére. És persze az sem elhanyagolható tényező, hogy csak egyetlen platformra koncentrálhatnak. Zseniális amit a videókban láttunk. Annyi szépséghiba azért volt bennük, hogy bizonyos jelenteknél a játék éppen csak nem akadt, ráadásul a tények tudatában melyek szerint a jelenlegi konzolok határait feszegetik nem tudom van-e oka aggódni a PS 3 tulajoknak emiatt.
28.
28.
gyerecske
#14: Elég merész ilyet írni egy Heavy Rain-ről. Gondolom még csak nem is játszottál vele.
27.
27.
Yanez
A videók láttán mondjatok bármit, de az arc mimika szerintem itt még az L.A Noir-ban látottaknál is jobban átérezhető.
26.
26.
Yanez
#18: A PS3 ára mostanra már eléggé barátságos! Jó vételt csinálnál azzal, ha most beruháznál egyre, és akkor nem egy olyan játékra lelnél, amelynek helye van a polcodon. Plusz még mindig jönnek rá zseniális alkotások!
25.
25.
Yanez
24.
24.
thernielle
#21: Eléggé egyedül lettél barátom. Szerintem darázsfészekbe nyúltál. Én a helyedben most mennék és végig tolnám a Heavy Raint, mielőtt ökörségeket írok :)
23.
23.
LAZLOW20
#14: Én amikor a Heavy Rain-t végigvittem nem ezt éreztem.
22.
22.
crytek
Mindenképpen kell vennem egy ps3-at mese nincs!
21.
21.
dzsiádzsó
#17: Én is tiszteletben tartom a véleményed!
Az enyém az, hogy amit beszélsz, hogy spirituális utazás biztos nem lesz! Az pedig hogy azonosulj a karakterrel, illetve a játék által teremtett világgal el tudják érni más fejlesztők úgy, hogy közben irányítani is lehet a dolgot, és élvezetes marad ennek ellenére! Na ezek az igazi mesterművek, amik bírnak az ilyen játékok hangulatával, mégis egy kontrollálható élvezhető alkotások!
20.
20.
Pharaoh
19.
19.
dyousee
#17: 1et értek.
(A Heavy Rain külõn kategóriás kedvencem, valószínüleg ez is az lesz)
18.
18.
Dízel
uristen mekkora game lesz ez!! bárcsak megjelenne késöbb pc-re is, sokat megadnék érte! az ilyen kommernsz szar call of duty-k mellett ez egy gyöngyszem!
kicsit ugyan sok a gombnyomkodás utasitasokra, de ha kiűzték a QTE-t akkor nagy baj nem lehet. végig izgalmas, látványos, egyedi, nem megszokott, kivételes alkotás amiknek helye van a polcomon, mar ha lenne pc-re :(((
17.
17.
kamgecam
#14: Tiszteletben tartom a véleményedet,viszont ellentétben veled,én
azt gondolom hogy ez a mű egy szellemi,spirituális utazás lesz
olyan embereknek akik rendelkeznek némi intellektussal és érzelmi
érettséggel.
Valóban nem mindenkinek ajánlható.

Személy szerint örülök hogy ilyen művészeti alkotások is
vannak a játékpiacon,és ezáltal a "gamertársadalom"komoly
értékekkel gazdagodhat.Ettől függetlenül szeretem a bf3-t,vagy éppen
a Dark Souls-is(bár az is mester mű játékmenetében.világában)
de örülök az innovációnak,és hogy egyre komolyabb témák születnek,
nemcsak tizenévesek számára.
16.
16.
simon 555
#14: Ezekben a videókban nem volt olyan rész ahol az volt amit mondasz...
Pont írják is, hogy NEM LESZ a játékban QTE.
15.
15.
metercsiken
14.
14.
dzsiádzsó
#11: Nem tudom mit nem lehet értelmezni azon amit írtam! Nem a gombnyomkodás a bajom, hanem az idegesítő animációk, amikben nyomd ezt nyomd azt, ahogy látom maga a játék meg csak ebből áll! Alig irányítod ténylegesen a karaktered! Lehet szeretni ezeket az interaktív videókat, csak nekem ezek nem játékok! Élvezeti értéke 0.
13.
13.
Caine
Nem szeretem az ilyen játèkokat de ez tetszik!Szerintem teszek vele majd egy próbát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...