Breaking: PC-re is jön a Fast & Furious-játék

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Történt ugyanis, hogy a sajtó véletlenül az ausztráliai sajtóközleményt vette át, amiből kimaradt, hogy a játék a PS3-on és az Xbox 360-on kívül még egy sor másik platformra is megjelenik majd. Micsoda sztori!

Egyébként nem az Activision hibázott, egyszerűen arról van szó, hogy Ausztráliában kizárólag PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg a játék. Pedig! Lesz belőle PC-s, Wii U-s, sőt 3DS-es változat is, hogy mindenki beleszagolhasson a Magyarországon május 23-án debütáló Fast & Furious 6 mozifilm benzingőzös légkörébe. (Mi is tévesen írtuk az ellenkezőjét, itt szeretnénk elnézést kérni érte.)

A versenyjátékban egyébként feltűnnek majd a filmszéria legismertebb szereplői, stílusunktól függően különböző szerepeket ölthetünk fel, az amúgy is nagyon pöpec verdáinkat pedig még pöpecebbé tehetjük, ha áldozunk a tuningolásra. A Showdown egyetlen előnyének tűnik, hogy nyomott, 40 dolláros (illetve 3DS-en 30 dolláros) áron kerül forgalomba, igaz, ennyi erővel letölthető formában is kiadhatták volna...

Amerikába május 21-én érkezik a játék, európai dátumot még nem hallottunk - a május 24. tűnik esélyesnek.

12.
12.
rayden02
Már egy hónapja tudni hogy jön pc-re,mivel ekkor bukkant fel előszór a steam adatbázisában,(steamdb),erre a válaszom #7:!
Én a Mortal Kombat 9-et jobban várom PC-re,körülbelül egyidejűleg tűnt fel a két játék,több olyannal amik bejelenésre várnak,vagy már be lettek jelentve!
11.
11.
GodGamer
Ja, hogy kijön 3ds-re is, ezért lesz olyan atom ronda a graf.
9.
9.
shooter1234
Az egy pozitívum hogy lesz benne tuning. Bár szerintem is nagy rá az esély hogy egy igénytelen, egyszer sem játszható játékot kapunk.
7.
7.
Dreadlox
erre csak ennyit

http://farm8.staticflickr.com/7122/7549650190_b0d2efdb73.jpg
6.
6.
Dízel
műanyag trágya game lesz.
5.
5.
K2 The Highest
Imádom a szériát, de ettől a játéktól semmi jót nem várok. Inkább egy Black Box féle, FB3-as NFS The RUN szerű cuccost vártam volna 2F2F néven.
4.
4.
Dark_Temptation
valahogy az az érzésem, hogy walking dead feeling lesz és csak a neve adja el.
3.
3.
Batman
Év bejelentése! Hahaha
2.
2.
Rakottkrumpli
#1: Mint rákos a nyugdíj emelésnek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...