Marvel Heroes - bemutatkozik Thor

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 9.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén lesz az utolsó alkalom arra, hogy idő előtt kipróbáld a Gazillion akció-szerepjátékát, a Marvel Heroest, elvégre május 10-től május 13-ig tart az utolsó nyílt bétateszt. Egy előzetes formájában Thor is színre lép.

A hétvégén tartják a Gazillion játékának utolsó nyílt bétatesztjét, így ha eddig elkerülte a figyelmedet a Marvel Heroes, keresve sem találnál jobb alkalmat a kipróbálására. A végleges játék egyébként június 4-én jelenik meg, kedvcsinálóként pedig álljon itt a Thort bemutató előzetes:

6.
6.
Gábor36
Az eddigi nyílt bétákból sokkal játszottam, és hát a játékot már most meguntam. Nem rossz, de már kb a 6. vagy 7. chapterben vagyok és mindegyikben ugyan az a feladat. Semmi újítás, különbség, mindenhol ugyan az, s emiatt egy idő múlva megunja az ember. Azt meg elég nevetségesnek tartom, hogy Thor, Vasember a két legerősebb kari, Ms. Marvel, Thing és Luke ér még valamit, a többiek pedig szinte semmit, mert gyengék. Pl Wolverine, Emma, Phoenix statjai nagyon lent vannak, amikor belőlük 2 omega szintű mutáns, elvileg erősebbek mint Vasember.
5.
5.
Dercsi
Engem érdekel a grafika...de ha a tartalom lufi akkor hagyom a francba. Ez egyenlőre semmilyen szinten nem fogott meg...
4.
4.
xinosz
Ebben nem csak a grafika sz@r...
3.
3.
YubelYohan
Úristen, a grafikája nagyon gagyi. :D Thor úgy néz ki, mint egy műanyag akciófigura.
Ettől függetlenül ki fogom próbálni, mert érdekel, plusz, (általában) leszarom a grafikát. Persze, ha ilyen rossz, akkor nem mindig sikerül...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...