Multiplayerrel erősít a Batman: Arkham Origins

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi pletykák, tényleg lesz multiplayer mód a Batman: Arkham Origins-ben, amiben nemcsak Batmant és Robint, de akár Bane-t és Jokert is irányíthatjuk. Trailer és részletek beljebb!

Invisible Predator Online címmel érkezik a Batman: Arkham Origins multiplayer módja, amit a kampánytól függetlenül a Splash Damage fejleszt. A többjátékos mókában egyszerre három frakció csaphat össze: a hősök Batman és Robin személyében ketten vannak, míg Bane és Joker rosszfiúi hárman-hárman harcolnak.

Ha Batmanéket választod, olyan élményben lesz részed, mintha a kampányt tolnád - igaz, itt az NPC-k irányítását valódi játékosok veszik majd át. Megkapsz minden kütyüt, amit az egyjátékos részben használhattál, a célod, hogy lopakodj és sötétben maradj, a káosz uralása és a meglepetésszerű támadások a legfőbb erősségeid, egyébként könnyen sebezhető vagy.

Bane és Joker csapatában szimpla TPS-játékmenet vár rád, némi segítséggel persze, mert egy, a detektív módhoz hasonló képesség a te tarsolyodban is megbújik. Érdekesség, hogy akár Bane-t és Jokert is irányíthatod: a játék egy pontján a két főgonosz kiszól a csapatának, hogy engedjék be őket a terepre, aki pedig a brigádból először odaér a megadott pontra, maga veheti át irányítást felettük. Bane és Joker viszont nem támad fel: ha elpatkolsz játék közben, le is mondhatsz róluk, hiába erősebbek a mezei katonáknál.

A Batman: Arkham Origins október 25-én jelenik meg.

Update! Wii U-n nem lesz multiplayer, a Warner Bros. nem árulta el, miért.

34.
34.
DBJoe
33.
33.
Deadshot94
Feltűnt még valakinek 0:36-nál a falra festett Harley?
31.
31.
Laykray
30.
30.
Ghost26Dave
Mindenhez :)
29.
29.
kúpajószomszéd
Nagyon várom már ezt a játékot! Kár, hogy xbox-n Gold kell a multihoz. :(
28.
28.
Ragnarox007
#14: Szerintem is... De ami még jobban idegesít, legalábbis engem nagyon, hogy számomra az egész játék ritka gagyinak tűnik (nem csak a grafikára gondolok)... És mindezt úgy mondom, pontosabban írom, hogy hatalmas nagy Batman, és egyben Rocksteady rajongó vagyok, mert amit a fejlesztők le tettek az asztalra (Asylum és a City ugyebár) az egyszerűen mestermű, főleg az Asylum (igen-igen, nekem jobban bejön mint a City, mert szerintem hangulatosabb)... Egyébként sose volt szokásom 1-2 videó alapján kritizálni bármit is, de azt hozzátenném, hogy engem már anno az előzetesekkel megvettek kilóra a Rocksteady-s srácok, és nem is csalódtam a játékukban, sőt... De ezt a részt most egyáltalán nem várom, persze ettől függetlenül még érhet kellemes meglepetés, de egyelőre nem sok esélyt látok rá... Viszont tudom nem vagyunk egyformák, és tiszteletben is tartom mások véleményét, hiszen örülök neki ha valakinek már tetszik és várja is magát a játékot :D Nekem most már csak egy dolog bolygatja a fantáziámat, mi lehet az a játék, ami miatt a Rocksteady képes volt lemondani az Arkham Origins fejlesztéséről? :D
25.
25.
Nem kell bele az egész multi-dolog. Még csak az kéne, hogy ez is a 10 évesek kezére jusson a játék. Eddig nagyon nem tetszenek a hírek erről a játékról. Rocksteady térjen vissza! De attól még vétel lesz karácsonyra.
nem tudom: Te mindenhol ebből kerítesz vitát? Nagyon unalmas ember lehetsz.
23.
23.
roli33
2 dolog: 1. Ebbe meg minek multiplayer? 2. Hogy néz ez ki? :D
Ma már minden nagy nevű single player only játékba pakolnak multiplayert. God of War, Tomb Raider, Assassin's Creed. Egyik sem fogott meg, nem véletlenül. A sztori adja el/át magát a játékot!
21.
21.
eximmice
Szerintem kb olyan lesz mint az Ac multi..hogy van benne...de kit érdekel?!
20.
20.
Drazhar
Elmondani nemtudom mennyire volt felesleges multit erőltetni az Arkham szériába.
Kb annyi értelme lesz itt is mint a Tomb Raider-ben.
19.
19.
RetecH
#17: Bocsi nem a a kommentedre akartam válaszolni. Nem is tudom hogy sikerült :)
18.
18.
RangerFox
Én is azt gondoltam hogy batman játékot azért veszünk hogy offline játszhassunk. De ezek után nem szabad kihagyni! :)
17.
17.
RetecH
#14: Először én is legyintettem arra, hogy multi ebbe a játékba...
Viszont ez a koncepció akár sikeres lehet, persze ettől még mindig 10x jobban érdekel a játék singleplayer része.
16.
16.
KeXxX
#14: ja csak szerinted. legalább gyengébb gépeken is szépen fut majd. nem lehet mindent cryengine-nel és frostbite-al készíteni. Eddig nem fogott meg a multiplayer, a sztorit kiviszem legalább 2x, végigviszek benne mindent és összegyűjtök mindent, talán majd utána egy kis multis móka.
15.
15.
DBJoe
Szerintem jól néz ki!
(Szerintem a Beastie Boys - Intergalactic illene ehhez a videóhoz.Ha valakit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=qORYO0atB6g
14.
14.
csongor1996
Csak szerintem csúnya a játék..?
13.
13.
balint23h
#11: Ebben nagyon is tévedsz. A Rocksteady ugyanis multiplayert akart készíteni az Arkham cityhez is és épp a kiadó volt az aki rászólt a srácokra, hogy ne erőltesség azt, inkább csak koncentráljanak teljes gőzzel egy minőségi single részre.
12.
12.
swadawa2
#11: Nem dob vissza semmit, az arkham 4 fejlesztése már javában megy, még anélkül is tudtható volt hogy kevin conroy elcsiripelje ezt véletlen twitteren, vagyis egy nagy rendezvényen beszélt egy játékról (arkham) aminek a történetének megirása 1 évbe telt, és hogy hatalmas a játék stb, majd twitteren közölte hogy ő egy másik arkham játékban van a félreértések tisztázásáért.

Amúgy 100%-ék hogy egy nem "véletlen" baki volt tőle, lehetetlen hogy netudná éppen melyik game van a rendezvényen, és hogy elkezdjen beszélni egy másik be nem jelentettről, szóval szerintem vehetjük hivatalos bejelentésnek is amit mondtam

Ez olyan mint mikor az Arkham city még épphogy bevolt jelentve, nem volt még szinte egy karakter se bejelentve, de Mr.frieze szinkornhangja már interjút adott :)
11.
11.
Batman
Nem akarok vészmadárkodni, csak az csípi a szememet, hogy a Rocksteady két Arkham játékot levezényelt multiplayer nélkül és nem azért mert nem tudták azt azt az irányt amit ez a noname belső stúdió, egyszerűen csak tisztán látták, hogy ebből a játékos nem profitálhat vagy nem profitálhat annyit mint a single playerben. A Warner vasmarka elkapta a frencsájzt és most mindent kicsavar belőle, hogy aztán visszadobják a lyukas labdák a Rockynak.
10.
10.
EnderKnight
Ja és tök jól néz ki a Dick Grayson féle Robin. :)
9.
9.
EnderKnight
#8: Érdekesen fogalmazol mert olyan ingadozások van benne ,hogy nem értem + vagy - a
hozzászólás.Mért lenne baj a sok pálya, DLC ,event amúgymeg ha nem tettszik ott a egyjátékos mód.Eleinte nekem se tetszett a Multiplayer ötlete de a olvasottak és látottak alapján nem is olyan rossz.
8.
8.
Batman
Hogy minek multi? Mert egy kurva jó social baromságot lehet köré építeni új karakterekkel, sok-sok dlc-vel pályákkal, eventtel vagyis mindennel amivel szórhatod a pénzt ha annyit megér neked ez a rókabőr.
7.
7.
Ghost26Dave
Pont ilyen multiról gondolkodtam én is sztem remek lesz
6.
6.
DON GONDOCS
Már előre temetem az opciót, ebben a játékban nincs létjogosultsága a multinak. pont
4.
4.
Necreon
Megláttam a hírt és egyből ez ugrott be: "Na, még egy játékra ráerőltetik a multit, nézzük mekkora rakás... lesz ebből". Ennek ellenére meglepetés fogadott, kellemesen csalódtam, kifejezetten érdekes és akár hosszú életű koncepció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...