FIFA 14 - traileren a karriermód

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Az idei FIFA karriermódjának egyik hangzatos fícsörje a Global Transfer Network. Ezzel saját csapatunkhoz játszi könnyedséggel igazolhatunk tehetséges játékosokat a fiatal titánok és a profik közül.

Csapatunk különböző posztjaira kereshetünk új játékosokat, ha a meglévő összeállítással nem lennénk megelégedve. A karriermód egy lecsupaszított menedzsermódként is felfogható, az idei újdonságokról az alábbi trailer tanúskodik. 

Megjelenés szeptember 26-án, szinte minden létező platformra.

14.
14.
Partyzan
#11: így van! Én most nyertem meg a Premier League-t a Bradford Cityvel a játékban szereplő angol legalacsonybb osztályból indulva... Most jön a BL!!! :)
13.
13.
kulabácsie
Új animációkkal és a replayekkel nem sokat bíbelődtek a "fejlesztők",de örüljetek mert a ps4-es verzában még kívülről is láthatjátok a stadionokat,az annyira szép lesz :)
Fifa 15 is kb így fog kinézni,de még realisztikusabban fog repülni a labda.
12.
12.
greenmelon
#11: Én is pont így vagyok ezzel. :)
11.
11.
SLi
#8: hát azért vannak játékosok akiknek már nem szórakozás, összevásárolni a sztárokat aztán veretlenül megnyerni mindent
egy kis csapatot kevés pénzből felépíteni, feljuttatni az első osztályba, aztán később bejutni a bl-be, sokkal nagyobb élmény
ehhez pedig kellenek az olcsó de tehetséges fiatal játékosok
10.
10.
Dízel
vége az átigazolási időszaknak, megvannak a konkrét kerettagok, ettől függetlenül nálam idény módban nem frissül a keret, miért van ez? ugye nem azt jelenti h. innentől mar nem frissül a keretem?
9.
9.
Takacs014
Hát azért a pl. menedzser módban a 10.ik szezon után már nehéz jó/ismert focistát leigazolni :)

Szerintem nem lesz sok újdonság a 14ben, hogy megérje PC-re beszerezni, bár kiderül, 1 jó akciós áron később még meg lehet venni.
8.
8.
Dízel
ez mi ez.
aki szereti és követi a focit biztos vannak kedvencei, és azokat fogja leigazolni, nem egy olyan jatékost aki ugyan skillekben jobb de egy unszimpatikus spiler számára. ezt nem is értem.
7.
7.
paradicsoma13
Nos.... Hol is láttam már ezt az "újdonságot"? Ja tudom, Madden. Na innen látszik hogy előbb mindent ki kell próbálni a Madden-ben hogy jó lesz-e a fifában. Ott szarul jött össze remélem itt is leég ez a rendszer
6.
6.
lacinho01
remélem nem az lesz megint hogy pl. arteta profilképje még az evertonos meg ilyenek mert ezek elég ciki dolgok és könnyen javíthatóak lennének úgyhogy remélem nem lesznek lusták és nem az lesz hogy karrierbe egy gyözelem után villa ölelgeti messit kép jön fel
5.
5.
Crow1983
Ezt most nem értem!Ebben mi az újítás???Eddig is azt igazoltam le az adott karrier módban akit csak akartam!Ez nekem magas.......!
3.
3.
kgeri321
Ja az tènyleg Dzsudzsák:)
1.
1.
K.Bandi
az ott 0.08-10-nél dzsudzsák? :D
bal alsó sarok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...