iPhone-ra jön az új Riddick-játék

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a legújabb Riddick-játék, és bár ezt is Vin Diesel csapata fejleszti, valószínűleg még nem az a projekt, amit a múlt héten, interjúkban kezdett el teaselni a színész.

Vin Diesel a múlt héten kezdett el arról beszélni, hogy a Riddicket játékfronton is felmelegítené, ám akkor egy MMO-ról regélt, zsoldosokkal meg kereskedelemmel, ami ráadásul a Starbreeze bevonásával készülne - ez alapján valószínűsíthető, hogy nem a szeptember 20-án megjelenő Riddick: The Merc Filesra gondolt.

A Tigon Studios és a Gaming Corps közreműködésében alakuló játék kizárólag iOS-re érkezik, és a fenti teaser videó tanúsága szerint felülnézetes akciót kínál: a fejlesztők szerint alapvetően a lopakodáson lesz a hangsúly, de ha óvatlanok vagyunk, bizony, masszívabb lövöldözésre is fel kell készülnünk. Az irányítás egy kézzel, két ujj segítségével történik - hogy hogyan vizsgázik, az majd a gyakorlatban kiderül.

10.
10.
LtK
Mobilos címnek teljesen rendbe van az előzetes alapján.
8.
8.
Cassidian
#7: "Ide a rozsdás bökőt, hogy ha nem írtam volna semmit már írta volna, hogy " riDdik tök jó jö n ioSra riddick játék a legjobb". Vagy valami hasonló."

De gonosz! :D
7.
7.
giga321
#6: Milyen érdekes nem az első eset ha valaki még kemuri előtt oda írja hogy " ez kemurinak úgy is tetszeni fog etc.etc." és hasonló szövegek. Akkor utána egyből jön Mr. kiválasztott és megmondja a frankót, hogy neki ez most pont nem tetszik.

Ide a rozsdás bökőt, hogy ha nem írtam volna semmit már írta volna, hogy " riDdik tök jó jö n ioSra riddick játék a legjobb". Vagy valami hasonló.

Ez nem csesztetés csak egy teszt volt számomra :). Több nem lesz mert már ki ismertelek.
6.
6.
kopic
#4: Ezt most jol megkaptad kemuritol !!!!!!!!:O:O:O:D
En mar lassan kezdek felni tole !:D
4.
4.
giga321
kemurinak úgy is tetszeni fog :)
3.
3.
Gamerdavid
Ez elég debil játék. Nem is baj, hogy nem jön ki xbox-ra.
1.
1.
Huntsman
Ez pont mobilra való. Nagy kula! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...