Assassin's Creed IV - traileren a multiplayer

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
Az Assassin's Creed IV: Black Flag is megkapta a maga multiplayer előzetesét, amiben a kalózok válogatás nélkül gyilkolják egymást - néha kicsit belemenősebben, de többnyire árnyékból, meglepetést okozva.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag sem marad multiplayer mód nélkül, az új rész ráadásul eddig nem látott játékmódokkal várja a rajongókat. A játék legutóbbi előzetese éppen a multiról szól, a kalózok a Black Rebel Motorcycle Club Hate the Taste című nótájára csapnak össze.

Megjelenés november 1-jén PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra, a PS4-es, az Xbox One-os és a PC-s változatra pedig várni kell majd egy picit.

13.
13.
Dezseee
Azért van benne multi mert muszáj. Ha nem lenne akkor az lenne a baj. Az AC sosem a multiról volt híres,nem azért lett híres. Egyszerűen nem kell multizni,ennyi. Meg fogom venni,ki fogom próbálni,de nem várok tőle sokat,nem is azért veszem. Viszont a single player kampány jónak tűnik,NA azért veszem meg!
12.
12.
jszili32
Erőltetett ez a multi, szinte már kényszerből rakják bele a fejlesztők a saját játékukba a többjátékos módot ami plusz fejlesztési teret igényel ami persze a single játékmódtól szívja el a fejlesztési potenciált!
11.
11.
Lacee.
Hihetetlen mennyi energiát fektetnek a multi fejlesztésébe. Új skineket raknak a karakterekre és új pályákat csinálnak (bár ki tudja, lehet azokra is csak más textúrát raknak). Ami a legdurvább, hogy ez négy év és négy játék alatt annyit nem változott, hogy még a kivégzési animációk is 100%-ig ugyanazok, mint a Brotherhoodban. Az egyetlen ami ezt a multit megmenthette volna az a hajócsata, ha már erről szól a játék, de még ezt se voltak képesek megcsinálni, inkább lehúznak vele mégegy bőrt, hogy majd a következőbe rakják bele.
10.
10.
eximmice
#8: A GTA teljesen más!Nyilván elsősorban ott sem a multi miatt vették eddig az emberek nagy része,de pl a mostaniban elég nagy fejlődés tettenérhető legalábbis az információk szeirnt!Ott hónapokat éveket belelehet ölni a multiba mert nagy és sok a lehetőség!Az AC-nak is ez kéne közös küldetések:lopakodós,felfedezős együttműködős,területek elfoglalása vagy hajós csaták egymás ellen vagy a gép ellen!Nem pedig ilyen öljük egymást 10 percig baromság!
8.
8.
Dezseee
Igen,ACt nem multi miatt vesz az ember,de mondjuk gtat sem,és mégis milyen multit csináltak neki,szoval lehet,csak akarni kell! De ettől függetlenül nagyon várós a játék!
6.
6.
Ghost26Dave
Én az act nem a multi miatt veszem, sztem ez egyértelmű
4.
4.
Sid3481
Jól néz ki, de eddig semmivel sem mutat többet, mint az eddigi részek.
3.
3.
Dezseee
Rossz nem lessz,de tenyleg az a kérdés hogy 1-2 meccs után lesz e az embernek kedve jatszani. Én úgy látom ez inkább egy single player játék,és multi csak azért van mert muszáj...de majd meglatjuk,én biztos ezt a gémet veszem elosszor ps4hez :)
2.
2.
Gamerdavid
1.
1.
eximmice
Hangulatosnak hangulatos,de nem hiszem,hogy sokat fog változni a multi része!Egyik részben sem kötött le túl sok ideig sajnos.A legnagyobb probléma az benne,hogy összeereszt simán vér profikkal is a rendszer!Legálább ezt kiküszöbölhetnék mert elég idegesítő..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...