Játék készül a Kick-Ass 2 alapján

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Kissé megkésve, de játék készül a Kick-Ass második része alapján: a nyilvánvalóan budget-kategóriás játék egyszerű beat 'em up lesz, amiben Kick-Ass és Hit Girl bőrébe bújhatunk majd.

A Kick-Ass 2 adaptációja novemberben jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a német UIG Entertainment és a Freedom Factory Studios kollaborációjában készül.


A főszerepet Kick-Ass és Hit Girl kapja, a játékosoknak egy mezei beat 'em up keretei között kell pépesre verni mindenkit, aki szembejön velük. A befejező mozdulatok és az ölések helyzetfüggők, kapunk egy raklapnyi közelharci fegyvert, és persze fejlődhetünk is. Később DLC-k is várhatók a játékhoz.

A Kick-Ass 2 augusztus végén került mozikba, az IMDb értékelése 7 pont jelenleg. Annak idején az első film is kapott játékváltozatot, azonban az csak PS3-ra jelent meg.

11.
11.
Sid3481
Istenem, ez már annyira szánalmas!
10.
10.
Zombiekiller6
Ne mááár én imádom erre elkúrják, mint a 2. TMNT játékot is!!! BEKAPHATJÁTOK!!!
9.
9.
Dreadlox
Volt az első résznek is valami kis beatemupja Pspre asszem vagy nem tudom de az is akkor egy hányadék volt.... ez is az lesz, de ha nem is akkor se lesz az a wow ez igen játék
8.
8.
giga321
Nem lesz valami nagy sikere.
7.
7.
DON GONDOCS
Az első rész adaptációja is csak egy jó indulattal közepes játék volt. Nem lenne gond a játékkal ha az ára is egyenlő lenne vele.
5.
5.
Jinbobo
Én végignyomtam az első játékadaptációt róla..., semmi eget rengető, megyek és legyilkolni az ellenségeket. A második is pont ilyen lesz szerintem. Egyszer el lehet ütni vele egy pár órát (értsd, max 3) aztán felejtős...
4.
4.
norbi1989
Hihetetlen, hogy ilyen szemetet kimernek adni 2013-ba. Ez még 2003-as mércével is gyenge lenne! Kár, hogy FreddyD abbahagyta a RPCJ-t lenne még csomó ilyen kincset érő játék! :D
3.
3.
Pasallusz
már a képek is gagyik róla :(
2.
2.
Sun9us
Újabb rakás szemét, ami egy film körüli hype-ot próbál ,meglovagolni.
1.
1.
Neo1989
Újabb jelentkező az emésztőbe :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...