PC-re is jön az Injustice

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Sőt PS4-re és PS Vitára is. A Warner Bros. bejelentette az Injustice: Gods Among Us - Ultimate Editiont, ami az alapjátékot és az eddig megjelent összes letölthető kiegészítőt tartalmazza majd.

A Warner Bros. bemutatta az Injustice Ultimate Editionjét, ami PS3 és Xbox 360 mellett PC-n, PS4-en és PS Vitán is tiszteletét teszi majd november 29-én. Az Xbox One egyelőre nincs az érintett platformok között, ahogy érdekes módon a Wii U is kimaradt, pedig eredetileg a Nintendo konzoljára is megjelent a játék.

Az Ultimate Edition az alapkiadás tartalmán kívül minden eddig megjelent DLC-t tartalmaz majd, Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zatanna és az újragondolt Scorpion is szerepel a repertoárban, amit 40 extra skin és 60 S.T.A.R. Labs-küldetés kísér. A PC-s és a PS4-es portot egyébként a High Voltage készíti, a PS Vitásat pedig a Batman: Arkham Origins kézikonzolos változatát is tető alá hozó Armature Studio.

29.
29.
#28: Nekem is bejött az MK vs DC, de csak jó sokára próbáltam ki, alig játszottam vele, mert eladtam a ps-t már. PS4-re viszont ezt beszermányolom :)
28.
28.
hurkagyurka2
Kíváncsi vagyok a PS4 verzió mennyire lesz nextgen, lehet, hogy csak "átemelik" egy az egyben a PC verziót?
Sajnos még nem volt szerencsém a játékhoz egyébként, de anno a MK vs DC is bejött, ez sem lehet rossz. Ízlések és pofonok. Ha valakinek a "szimpla" MK jön be mixelés nélkül, akkor nyomassa azt. Szerintem jó ötlet volt a két univerzum összeboronálása!
27.
27.
FrankBlack
#26: Na ez egy korrekt módon megfogalmazott vélemény volt. Respect.
Én is a mondó vagyok, hogy egyéni ízlésektől, és igényektől függ, hogy kinek a pc., kinek a konzol jön be inkább. Igazad van, hogy meg kéne próbálni elfogadni a másik véleményét, és jó lenne ha nem kéne mindig odaírni, hogy "szerintem", vagy hogy "de ezzel nem akarok megbántani senkit", mert akkor meg esetleg álszentnek nézik.

A játékkal kapcsolatban meg én is pont úgy vagyok vele, mint te :)
25.
25.
Dreadlox
várható volt az MK sikerei után
24.
24.
RetecH
23.
23.
zoomer
jo csapat ez a high voltage csinálják pc re a franko verekedös játékokat,király!!
21.
21.
Gábor36
Jó hír, bár az ilyen gamek konzolon a legélvezhetőbbek, főként az irányítás miatt is. Mondjuk szerintem ez a mindent egybe kiadás annyiból rossz, hogy bár igaz olcsóbban megúszod, de egyszerre megkapsz mindent, nem veszed észre a részleteket, hamarabb megunod stb. Én meg szerettem várni, nézni a híreket, hogy mikor jelennek meg új karakterek, skinek a játékba, ez is növelte a szavatosságot, hangulatot is fokozta, szóval jó volt. Bár a karakterválasztóban 2 hős még éppen elférne, így örültem volna egy Black Canary, Poison Ivy párosnak még.
20.
20.
DeVincent
#17: MK-nál sokkal jobb lett, véleményem alapján. :-D Megjelenése óta minden nap játszok vele és örömteli hír számomra, hogy nextgen-en is tiszteletét teszi. HA számodra csak 3-4-óra örömet okozott, akkor Mk mennyit? 5-perc? :-D
(Elnézést, de számomra ez a játék az, amit nem tudok megunni)
19.
19.
nero66
#13,14: +1 :DDD
#7: Arra nem gondoltál még, hogy nálad lehet probléma? A gépigény a mai játékokhoz képest szerintem egyáltalán nem túlzás. Sőt, a grafikához képest egy nagyon jól optimalizált játék. "******out of memory***** üzenet" ?! Érdekes... Elég sokat játszottam már a játékkal de ilyet még nem pipáltam... :D
18.
18.
keiji maeda
végül is a mortal is kijött pc-re ez miért ne jött volna :)
17.
17.
Tokodboy
Sajnos nagyon gyenge játék lett, egyszer kín keservesen végigtolható 3-4 óra alatt.
Csalódás egy MK után.
16.
16.
A nap hire nalam, pedig mar azt hittem a ps3 eladasaval kimaradtam a mokabol, erre jon ps4re zsiiiiir :-)
15.
15.
felegyi
Örülök hogy kiadják PC-re... bár a játékokat PS3-on tolom, azért tudjuk honnan jöttünk :)
14.
14.
Dezseee
#13 Nem,ő nem seggfej,ő PRO. Te ezt ugy sem ertheted,és ne szolj be neki mert lekaratéz
12.
12.
Dezseee
Hát lehet hogy az olyan verekedos proknak mint te rossz port volt,de mi haverokkal és ket kontrollerrel hosszu ejszakakon at a tv ele kotott. En csak haverokkal jatszok verekedoset,ugy hogy melettem ul a fotelen. Igy hát ezt is varom
10.
10.
EBR2000
Ultimate edition eddig volt?
Azz vártam h megvegyem.
Aki pc-n jatszik annak jo szórakozást hozzá.
Én meg Scorpióval minden DC karakter az alvilagba fogok küldeni! :D
Alig varom.
7.
7.
Necreon
#5: Közismert tény egy memory leak bug ami miatt a játék ******out of memory***** üzenettel teljesen random crashel.

A nem túl jó netkódot sikerült konzolról még jobban elcseszve áthozni. Brutális nettel a tőlem ~60km-re lakó haverommal nem tudtunk egy lag mentes játékot játszani. Országon belül, ember.

A gépigény horribilis. Nem mint ha nem bírnám lazán, de egy bunyós játék ne kérjen már BF3 szintű gépet.

A multiplayer-ben látható játékosok száma attól függ hogy kikkel vagy ugyanabban a letöltési régióban, ahonnan a steam-re töltöd a játékaid. A steam (!!!) settings-ben tudod állítani. Röhej.

A voice chat mindig be van kapcsolva, mindenkinél, ha akarod, ha nem. Nincs egy nyomorult ingame menüpont ahol kinyomhatnád, vagy bekapcsolhatnád és alapból off lenne. Neeem. Config file-ban tilthatod, de ezzel garantálod az out of memory crashek megjelenését ha eddig nem volt ilyen bajod.
5.
5.
Claymen
#3: Nekem semmi bajom nem volt az MK9-el pc-n.
A viking battle for asgard... na AZ gyalázat volt :D
4.
4.
RangerFox
Jó játék vitára, szerintem beszerzem.
3.
3.
Necreon
Kiindulva abból hogy a High Voltage milyen gyalázatos portot hozott össze a Mortal Kombat 9-el, ezt kihagyom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...