Assassin's Creed IV - Wii U-n nem lesznek DLC-k

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 10.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo konzolján csupán az alapjátékkal kell beérnünk, DLC-ket nem tölthetünk ehhez a változathoz - erősítette meg a Ubisoft. Így már tutira nem nyomulhatunk Edward első tisztjével.

Nemrégiben derült fény a season pass részleteire és a Polygon észrevette, hogy a Ubisoft kihagyta a szórásból a Wii U-t. Mikor rákérdeztek a franciáknál a mulasztásra, a kiadó megerősítette, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag Wii U-s verziójához nem vásárolhatunk DLC-ket. Magyarázattal egyelőre nem álltak elő a márka birtokosai.

Kárpótlásul álljon itt egy újabb gameplay felvétel, melyben Edward és mogorva társai éppen kocsmázgatnak egy napfényes tengerparton.

Az Assassin's Creed IV: Black Flag Wii U-s verziója november 22-én jelenik meg a PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékokkal együtt, míg az Xbox 360-as és PS3-as változat november elsején érkezik.

7.
7.
Lauditore
#6: Igazából az eddigi játékokban is max annyira használtuk, hogy extra keresnivalókat találjunk. Másra nem igen volt jó.
6.
6.
adam6751
#5: Ne használd. Én se fogom, csak ha kéri.
5.
5.
Igen, eagle visionnel mostmár lássunk át a falon is! Hova akarják még könnyíteni..?
4.
4.
Norbiii
Én sokáig azt se tudtam, mi az a DLC, és mióta tudom, azóta sem érdekel. Én ha játszom, akkor az eredeti játékkal tolom. Nekem nem kell online, nem kell semmi letöltés, csak az igazi élvezetes sztori, na az az igazi számomra. :) Erre a játékra is kivi vagyok, még életemben nem játszottam a sorozattal. Wii U-ra most már jönnek a jobbnál jobb gamek, ezen is el kéne talán gondolkodnom.
3.
3.
adam6751
#1: Ekkora hülyeséget se hallottam még...
1.
1.
dante92
Ha így folytatja a Ubi, veszek egy Wii U-t! Fujj DLC-k!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...