PlayStation Network - lehet, jelszót kell cserélned

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 26.
  • Hír
Link másolása
A Sony a minap "gyanús tevékenységre" hivatkozva resetelte néhány PlayStation Network-account jelszavát, ha nem tudsz belépni, akkor az ennek köszönhető. Új jelszóra lesz szükséged, utána minden mehet a régiben.

Egy, a PlayStation Community fórumon megjelent moderátori bejegyzés szerint, ha nem tudsz belépni a PlayStation Networkre, mert "hibás a jelszavad", az nem véletlen: a Sony resetelte, és újat kell igényelned.

A bejegyzés szerint a vállalat rendszeresen monitorozza a hálózatot, és ha gyanús tevékenységet észlel, resetelheti az érintett hozzáférések jelszavát, hogy így védje meg a felhasználókat. Az már sajnos nem derült ki, hogy ez esetben milyen "gyanús tevékenység" történt, és az sem, hogy hányan lehetnek érintettek az ügyben.

14.
14.
hurkagyurka2
#11 PC-ben gondolkodtam, mert nem nagyon érdekelnek az exkluzívok. De elkeserítenek ezek a hanyag konverziók, bugos, optimalizációt nélkülöző f*s átiratok. Akármit is nyilatkozzon az Ubi példának okáért. Hogy ők aztán mennyire odafigyelnek a PC verziókra is, ne mondjuk már, hogy nem... Pedig de.

#12 erről még nem hallottam, működik tényleg? Végleges letöltőkódokról van szó?
13.
13.
nagyon dragak a jatekok, en elsore csak 1et veszek a gep melle, aztan majd hasznaltan, vagy ha lentebb ment az ara
11.
11.
randall13
#10: Ad2) Vagy a pénzt költsd PC fejlesztésre, a játékokat meg megveszed mélyen áron alul Steamen vagy Humble Bundlen. Azt a 4-5 exkluzívat meg aki nem bírja nélkülözni, az már függő.
10.
10.
hurkagyurka2
Irreális árak a digitális verzióért, még úgy is, ha két gépen is használható a cucc. Eladni nem lehet, se kölcsönadni. Inkább várni kell, használtan megvenni a fizikai formátumban, és aztán majd továbbadni... Főleg amiket manapság kiadnak cuccokat, pár napos szórakozást jelentenek csak, kész rablás. Egyik-másikat ha ingyen adnák, akkor is drága lenne... :) Komolyra fordítva a szót, én részemről a 14-15 ezret is sokallom értük, nem hogy a 22-őt! A filmeket kiadják 7-8 ezerért bluray-en, akkor ezeket miért nem lehet... A hardver ára sem indokolja, azt is profittal árulják. Nyilván az előállítási költségen kívül akad milliónyi egyéb költség, aminek meg kell térülnie idővel, és azt is megértem, hogy nem a magyar átlagfizuhoz lövik be az árakat. Nekem az is fura, hogy akad, aki a konzol mellé 3-4 játékot is előrendel TELJES ÁRON. Hogy azt úgy hogyan...? Bérből, saját keresetből élek, és nem fér bele sehogy sem.
9.
9.
Csoki80
#6: Nem mindenki szeret ám multizni....
Amúgy az árban nem sok szerintem a 100 dollár. Itt mi kedvezményesebben kapjuk, mint a nyugat, mert különben behalna a piac. Én PL annyit keresek, mint 2002-03-ban és, ha a játékok nem is sokat mentek fel, de a benya pl a duplája.
Ezért vannak ezek a régiós dolgok is.

Azért nem semmi ez az account bizéria a sanyiéknál fosnak, hogy valami hülye feltöri a szerverüket, az lenne az igazi szabotázs....
8.
8.
lesik20
http://i.imgur.com/KEA9YGs.jpg

Az amcsi árak.
100 Dollár
6.
6.
Starkiller89
#3: Az a nevetséges, hogy te képes lennél olyan játékot venni, amiben nincs multi, bár nem sok ilyen van, ami jó is...
5.
5.
strike19
Ha tényleg ilyen drágák lesznek a játékok.Kénytelen leszek Cfw-zni.Az új ps4 store ell lehet érni előfiztésnélkül is?Multi lett csak fizetős?
4.
4.
wiggly
#3: Egy Ps account két gépet szolgálhat ki, szerintem így már érdemes számolni vele . Haveroddal olcsóbban veheted a játékot, mint a boltban.
3.
3.
dcba
#1: Uristen ki az aki 63 fontert fog jatekot venni. Nalam a 40 a felso hatar, bar akkor is van h inkabb varok h lejjebb menjen. Sztem ha tenyleg 60 korul lesz egy jatek hamar meg fogjak torni ezeket a konzolokat, es el fog harapdzani a warez, mert ennyi penzt kerni egy jatekert amiben(multi nelkul) lehet tenni majd 8 10 orat. Nevetseges!!
1.
1.
lesik20
Szerintem bug volt, mintshogy valami hacker föltörés.

OFF: Tegnap leadtam egy hírd arról hogy a PSN Digitális EA-s játékok 63 fontba kerülnek majd. Az Sacperkábé 22000 forint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...