A folytatásra is utal az új Assassin's Creed DLC

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 10.
  • Hír
Link másolása
Ha új Assassin's Creed-tartalomra vágysz, nem kell beérned a multiplayer karakterfelhozatalát erősítő Blackbeard’s Wrath DLC-vel, elvégre a jövő héten érkezik a történet-orientált Freedom Cry is.

A Freedom Cry a hírek szerint december 17-én válik letölthetővé, és nem más lesz a főszereplője, mint Adéwalé, Edward Kenway elsőtisztje. A DLC-t a Ubisoft Quebec fejleszti, a csapat kreatív igazgatója, Wesley Pincombe mesélt róla picit bővebben az Eurogamernek.

A kiegészítő története 15 évvel az alapjáték után veszi kezdetét, és bár elsősorban Adéwalé történetét meséli el, a sztori többször köt vissza a Black Flaghez, megtudunk még ezt-azt Edwardról, sőt lesz egy visszatérő karakterünk és "egy emlékezetes tárgy" is. Nagyobb fókusz lesz az assassinok és a templomosok harcán is.

A DLC a francia gyarmat Port-au-Prince-ben játszódik, ami egy teljesen új helyszín, új ellenfelekkel és új mesterséges intelligenciával. Pincombe szerint az Assassin's Creed III The Tyranny of King Washington kiegészítői ugyan friss élményt nyújtottak, de nem kínáltak új helyszíneket, csupán a meglévőket húzták bele egy alternatív valóságba - ezen a ponton szeretnének most továbblépni. Fantasy küldetések nem lesznek: bár eleinte terveztek hasonlókat, végül lemondtak róluk, és így a kraken is kimarad majd a játékból.

Érdekesség, hogy a kiegészítő az Assassin's Creed jövőre érkező folytatására is utal majd: Pincombe szerint ezeket a célzásokat csak a hardcore rajongók veszik észre, érdemes lesz odafigyelni!

9.
9.
ktome
#6: Szerintem simán elképzelhető. Anno a Brotherhoodban sem volt semmi utalás, hogy Ezio Konstantinápolyban fog kikötni, és azt is elintézték egy pár sorral, hogy ott hagyta Rómát, mert ezt meg azt kereste.
7.
7.
Necreon
Bár az alternatív valóság témát nagyon hanyagolni kéne, a Kraken mitológia életre keltése azért szerintem még bőven belefért volna.
6.
6.
hurkagyurka2
Ha francia gyarmat, és ott tesznek utalást, akkor valószínűleg nem Japán lesz a köv helyszín... :) Én a francia forradalom időszakára tippelek. Logikus is lenne, ha már az amcsi szabadságharcot is felhasználták témának (AC3)...
5.
5.
4.
4.
christopher24
Ez a DLC, főleg hogy új helyszín is lesz nagyon jónak tűnik, most lehet megérné befektetni egy season pass-ba. A 3 ordított egy Haytham DLC-ért, amiben feldolgozzák azt a kb 20 évet, amíg nem szerepelt, még ha a könyvben részben benne is volt.
3.
3.
emerik
Hála Istennek, hogy kihagyták azokat a baromságokat, amik totál elrontották a III DLC-it.
2.
2.
Drazhar
#1: Miért meglepő? Most őszintén :) Persze, hogy jön, de a 4-et is februárban jelentették be, pontosabb infók akörül várhatóak.
1.
1.
bodortamas1
Már jövőre megint lesz új AC? Erről milyen infókat lehet tudni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...