Assassin's Creed IV - PC-n késik a DLC

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 18.
  • Csúszás
Link másolása
Bár úgy volt, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry című DLC-je PC-n is akkor jelenik meg, mint konzolokon, a Ubisoft az utolsó pillanatban eltolta a premiert. Elvileg csak pár napos késésről van szó.

A Ubisoft hivatalos fórumán megjelent közlemény szerint PC-n "néhány napot" késik az Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry című DLC-je, amely tegnap óta tölthető le Xbox Live- és amerikai PSN-hozzáféréssel, illetve ma válik letölthetővé, ha európai PSN-accountod van.

A Ubisoft a szokásos "kell még egy kis idő, hogy tökéletesre csiszoljuk az anyagot" dumával állt elő, de konkrétabban valószínűleg arról van szó, mint az összes Assassin's Creed esetében: a játékot konzolon kezdik el fejleszteni a készítők, és míg el nem készülnek, elsősorban ezekre a változatokra is koncentrálnak - így előfordulhat, hogy a PC-s kiadással már kifutnak az időből.

12.
12.
Lizard6 HUN
PS-en sajnos nem lehet külön a menü nyelvet kiválasztani, mert azok régióhoz vannak kötve. Csak egy isteni csoda segíthet ezen ,de nem hiszem hogy valaha egy patch formájában belekerülne a menü nyelvezetének állítása a játékba. Talán a sony majd egyszer beteszi a választható nyelvek közé a magyart is. Nem igazán értem eddig miért nem tették bele.
10.
10.
KeXxX
#3: A játék menü nyelvét is átállítottad? Mert nálam az volt a gond PC-n, csak a felirat volt magyar más nem, aztán azt is át állítottam és minden fasza volt.
8.
8.
akifourteen
#7: Azert kerdezem mert a UK storon nincs fent.
7.
7.
akifourteen
Egy info kellene a PS4 tulajoktol akiknek megvan az Ac4. A freedom cry DLC csak a seson passal lehet tolteni vagy kulon is meg lehet vasarolni ?
5.
5.
Lizard6 HUN
Az a gáz amúgy benne hogy szerintem rajta van a teljes honosítás, de ugye a PS4-en nincs támogatva a magyar lokalizáció. (Regio szerint nincs benne magyarország). Mert kipróbáltam hogy áttettem lengyelre és akkor a menü is meg minden más lengyel volt. Jöhetne hozzá egy patch amiben a menü nyelvét is ki lehetne választani, nem csak a feliratot.
4.
4.
Searcher
#3: Én az első borzasztóan gagyi fordítás után (ami kb. a harmadik mondat volt...) visszakapcsoltam a feliratot is angolra. :) Egyébként igazad van, elég gáz, hogy a dobozra az van ráírva, hogy teljesen magyarosított szoftver, holott nem az, simán fogyasztóvédelmi per lehetne belőle...
3.
3.
Lizard6 HUN
PS4-es verziója van valakinek? Csak nekem furcsa hogy a menu nem magyar benne? Sőt a feliraton kívül semmi más magyar nincs benne. Elég zavaró tud lenni.
2.
2.
Gora
Szokásos tologatások dlc-knél is már, de jó :D

Am nem rossz, konzolon volt szerencsém kipróbálni. És a következő kérdést megelőzve, igen ez is magyar feliratos. :D
1.
1.
DarkLord
Semmi problem ezzel már megszoktuk csak tegnap hiába vártam..akkor előre is szólhatnának nem csak utólag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...