Újabb Valve-fejlesztőt igazolt az Oculus

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 1.
  • Homo Nobilis
Rövid időn belül Aaron Nicholls az Oculus harmadik olyan igazolása, aki korábban a Valve-nál dolgozott. Nicholls együtt dolgozik majd korábbi munkatársaival, így Michael Abrashsel is.

Az Oculus a Twitteren jelentette be, hogy leigazolta Aaron Nicholls-t, a Valve programozóját: Nicholls a Valve-nál a VR-területen dolgozott, korábban viszont menedzserként és fejlesztőként segítette a Gears of War, a Halo 3 és a Jade Empire munkálatait is.


Nicholls holnaptól a kutatás-fejlesztési részlegnél dolgozik majd Atman Binstock és Michael Abrash társaságában, akik az Oculus előtt szintén a Valve-nál húzták az igát. Közülük Abrash igazi sztárigazolásnak számít, a játékipari legenda az id Software-nél és a Microsoftnál is tevékenykedett.

7.
Yetikoma
#6: Ha a sony kitalálná, hogy úgy kezeli a VR-jét mint a konzolt. Azzal nagyon jól járnánk mert a hardver olcsó lenne a programokkal úgy is visszajön a pénz.
6.
hedzsooo
#1: Megvette a FACEBOOK az egész cuccost, ha még nem olvastál/tudtál volna róla.

MÁS SZAVAKKAL, ÉRTSD: a fejlesztésre most már szinte KORLÁTLAN keret áll rendelkezésre, így ilyen nagy koponyákat is megtudtak venni maguknak a projekthez, meg persze a hatalmas tőke segítségével gyorsítottak is a fejleszés minden területén. ;)
Ez nem pánik, inkább a siker ILLATA, hogy ennyit bele mernek pumpálni már most az egészbe. Szerintem nagyon durvajó lesz ez, csak remélem nem fog a kezdetekkor sem többe fájni, mint a még nemrégiben elérhető dev-kit/fejlesztői verzió! :)
3.
Cristiano
Oculus nagy siker lesz :)
2.
Yetikoma
#1: Ha a sony miatt lenne pánik akkor nemvásárolták volna fel. Mostvan tőke és kihozzák belölle amitcsak tudnak. Jó ez így csak kérdés, hogy időben mibekerül.
1.
szinkron
Ilyen szinten nincs még kész a gép, hogy ennyi arcot igazolnak hozzá nap, mint nap? Valami örült tempóba kezdtek, pánikszaga van az egésznek a Sony bejelentés óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...