Újabb Valve-fejlesztőt igazolt az Oculus

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 1.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Rövid időn belül Aaron Nicholls az Oculus harmadik olyan igazolása, aki korábban a Valve-nál dolgozott. Nicholls együtt dolgozik majd korábbi munkatársaival, így Michael Abrashsel is.

Az Oculus a Twitteren jelentette be, hogy leigazolta Aaron Nicholls-t, a Valve programozóját: Nicholls a Valve-nál a VR-területen dolgozott, korábban viszont menedzserként és fejlesztőként segítette a Gears of War, a Halo 3 és a Jade Empire munkálatait is.


Nicholls holnaptól a kutatás-fejlesztési részlegnél dolgozik majd Atman Binstock és Michael Abrash társaságában, akik az Oculus előtt szintén a Valve-nál húzták az igát. Közülük Abrash igazi sztárigazolásnak számít, a játékipari legenda az id Software-nél és a Microsoftnál is tevékenykedett.

7.
7.
Yetikoma
#6: Ha a sony kitalálná, hogy úgy kezeli a VR-jét mint a konzolt. Azzal nagyon jól járnánk mert a hardver olcsó lenne a programokkal úgy is visszajön a pénz.
6.
6.
hedzsooo
#1: Megvette a FACEBOOK az egész cuccost, ha még nem olvastál/tudtál volna róla.

MÁS SZAVAKKAL, ÉRTSD: a fejlesztésre most már szinte KORLÁTLAN keret áll rendelkezésre, így ilyen nagy koponyákat is megtudtak venni maguknak a projekthez, meg persze a hatalmas tőke segítségével gyorsítottak is a fejleszés minden területén. ;)
Ez nem pánik, inkább a siker ILLATA, hogy ennyit bele mernek pumpálni már most az egészbe. Szerintem nagyon durvajó lesz ez, csak remélem nem fog a kezdetekkor sem többe fájni, mint a még nemrégiben elérhető dev-kit/fejlesztői verzió! :)
3.
3.
Cristiano
Oculus nagy siker lesz :)
2.
2.
Yetikoma
#1: Ha a sony miatt lenne pánik akkor nemvásárolták volna fel. Mostvan tőke és kihozzák belölle amitcsak tudnak. Jó ez így csak kérdés, hogy időben mibekerül.
1.
1.
szinkron
Ilyen szinten nincs még kész a gép, hogy ennyi arcot igazolnak hozzá nap, mint nap? Valami örült tempóba kezdtek, pánikszaga van az egésznek a Sony bejelentés óta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...