Destiny - új fejlesztői napló érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 6.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Destiny új fejlesztői naplója, a valamivel több mint háromperces videóban a fegyverekről, a páncélokról és a lootról esik szó. A Bungie ezen kívül megerősítette, hogy az E3-on mutatkozhat majd be a multi kompetitív része.

A Destiny fegyverarzenálja a Bungie szerint jóval nagyobb, mint a fejlesztők korábbi játékaiban, a játékosok három különböző típusú fegyvert vihetnek magukkal, ezeken belül pedig további alkategóriák vannak - lesz miből válogatni tehát, ráadásul a játék minden egyes fegyverét kaszttól függetlenül használhatjuk majd.

Páncélból is sokfajta lesz, ezek a külsőségeken túl más-más képességeket adnak a karaktereknek. A Bungie azt is elárulta, hogy a loot mindig személyre szabott lesz: a megölt ellenfelek mindig olyan cuccokat dobálnak, ami passzol a kasztunkhoz, vagy olyan lőszert, ami illik az éppen használt fegyverünkbe.

A Destiny szeptember 9-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra - a Bungie az idei E3-on mutatja be a játék kompetitív multis részét.

1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...