Watch Dogs - hackerkedj a nyereményekért!

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 19.
  • Nyereményjáték
Link másolása
A Dedsec hackercsapat a segítségedet kéri: egy Magyarországon működő illegális szervezet honlapjára kéne betörnöd, ha ez sikerül, kedvezményesen juthatsz hozzá a Watch Dogshoz, de egyéb nyeremények is várnak rád.

A Dedsec hackercsapata azzal a keresett meg minket, hogy továbbítsunk felétek egy videóüzenetet:


A segítségetekre van szükségük, ugyanis van egy Magyarországon működő illegális szervezet, ami Európa-szerte millió kisállat-tulajdonos életét keserítette meg. A Doogle Kft. hivatalos tevékenysége állatmenhelyek üzemeltetése, ez azonban csak egy álca. Valójában elrabolják az állatokat, és eladják kísérleti célokra Ázsiába. A Dedsec terve a segítségetekkel bejutni a Doogle szerverére, és az ott felhalmozott piszkos pénzt egy valódi állatmenhely számlaszámára átutalni. Ha szívesen segítenél a hackereknek, akkor látogass el a www.dedsec.hu oldalra, ahol megtalálod a hackertámadás részletes stratégiáját.

Természetesen a segítségetek nem marad jutalom nélkül, az alábbi nyeremények valamelyike akár a te öledben is landolhat:

  • Mindenki, aki teljesíti a második szintet, kap egy kódot e-mailben, amit az e-mail címével együtt a Watch Dogs kedvezményes vásárlására használhat.
  • A második szint teljesítői között egy Watch Dogs-hátlappal ellátott Samsung Galaxy Tab 3-ast és további Watch Dogs-ajándékokat sorsolnak ki.
  • Aki először teljesíti a harmadik szintet, az egy Playstation 4 konzol tulajdonosa lehet. Amennyiben senkinek sem sikerül átjutni a harmadik, valódi hackert igénylő szinten, akkor a második szintet teljesítő játékosok között kerül kisorsolásra a konzol.
45.
45.
Zuzda18
Xbox-ra láttam már egy "ingyenes" oldalon.
Gondolom akiknek kell tudja mire gondolok.
(Nem ,nekem nincs x360-am,csak gondoltam szólok,hátha van akit érdekel.)
44.
44.
fehersam
#43: Persze, a vak is látja hogy ps, csak mókás volt aki föltöltötte :D Én bezzeg várhatok még egy hetet :D
43.
43.
adam6751
#42: De nem az, mert a HUD-ból és a trophy jelzésekből egyértelműen látszik hogy a PS3-as változatból van. Ráadásul már legalább tegnap óta árulják (Brazíliában) a játékot PS3-ra. Egy halom kép volt már a PS3-as borítókról és lemezekről. Úgyhogy pár (száz?) embernek már hivatalosan is megvan. :D
42.
42.
fehersam
#41: Akkor ezt meg is beszéltük :D Am érdekes mert ha megosztod a videót facen akkor már xbox one gameplay-t ír :D
41.
41.
adam6751
#40: Én is arról beszélek... :D
40.
40.
fehersam
#39: Igen, engem is érdekelne, csak portugálúl találtam meg az első 20 percet :D
39.
39.
Norbiii
#38: Egyenlőre tavalyi vidit találok, tudnál linket küldeni? Amúgy amit eddig én láttam, az tényleg kafa.

"nem gondoltam volna hogy így fog kinézni PS3-on..."

Én gondoltam, a Ps3 hiába 7-8 éves, de van benne erő. :)
38.
38.
adam6751
Már van fent végigjátszás a PS3-as változatból, és azt kell mondjam remekül néz ki. Úgyhogy nem kell aggódni a PS4-eseknek. A PC-seknek meg főleg... ;)
De komolyan...nem gondoltam volna hogy így fog kinézni PS3-on...
36.
36.
markoci555
És sikerült, nem tudom, hogy ha tegnap rájövök, akkor nem jutok-e be mert feltörték, de most sikerült, tisztára ott van az ember szeme előtt az a bizonyos szám
35.
35.
KisFlex
Egyébként a kódot hogy lehet beváltani? Azt olvastam, hogy a konzolok szervizében lehet, csak nem tudom, hogy.
34.
34.
Zuzu 456
#33: Így írd be: 100000 Ft, amikor nem így írtam akkor engem is mindig csak kidobott.
33.
33.
derron
Nektek kiírt valamit a végén? Vagy csak kivágott a belépéshez?
32.
32.
Zuzu 456
#31: Kijavítottak mindent! :) Újra be lehet lépni és utalni! :)
31.
31.
Zuzu 456
Újra jó a régi jelszó,de pénz már nincs a számlán, azaz nem lehet átutalni semmit..:/
30.
30.
markoci555
Amint rámentem az oldalra jött a belépés, szóval gondolom alapból túlterhelt :)
a 2. szint meg fogalmam nincs mi, negyed óra próbálkozás után elkezdtem keresgélni, és rábukkantam olyanra, hogy valaki feltörte és megváltoztatta a jelszót (ami gyanús volt), aztán rábukkantam olyanra, hogy nem is igaz a feltörés, és végül: elfogyott a pénz, magyarul fölösleges próbálkoznom is (bár elképzelhető, hogy ezt is csak azért írták, hogy kevesebben próbálkozzanak),
a harmadik szintre valami jó kis próbálgató progit állítanék, fogalmam nincs hogy kell jelszót törni de legalább próbálgatná, úgy is számtalanszor lehet próbálkozni, úgy értem nincs 3 próba után kisképes ellenőrzés, robot vagy-e. De határidő és mások jobb képességei miatt, valószínűleg ez is bukta lenne.
29.
29.
eszem
#26: Majd, ha az oldalt látogató közönség nagy része megtanul helyesen írni megmondom.

Amúgy jelen pillanatban semmivel se lehet belépni, valószínű, hogy valakinek annyira jól sikerült a "hackerkedés", hogy a jelszót is átírta a második szinthez...
28.
28.
bastya
Mi a banki kód tudja valaki?? :D
27.
27.
Ghost26Dave
Az első szint megvan :D gondolom már sok embernek van meg.
26.
26.
astrometan
25.
25.
astrometan
Valaki rájött mi a kód nem akarok pénzeket utalni csak érdekel?
24.
24.
paczalhun
bármit is lehet mondunk erről a játékról, lehet akármilyen gyenge, akármilyen gagyi, akármilyen nagy koppintás, engem ezzel eléggé megvettek:D
23.
23.
Pizza74
Na jönnek a 14 éves "Anonymusok"... :D
22.
22.
KisFlex
Most be tud lépni valaki? Nekem ezt az üzenetet írja:
Warning

Username and password do not match or you do not have an account yet.
20.
20.
#16: Minden játékról kiadott infó, trailer, kép, az marketing. Nemcsak a megjelenés előtti hype-ról beszélünk, hanem amit bemutatnak a kezdetekben(bejelentés), az E3-on, Gamescom-on, stb. Kiadótól függ, hogy egy játék, mennyire lesz bereklámozva. Egy nagy kiadó, nyilván ezerrel reklámozza a hamarosan megjelenő címeit, a kisebbek, nem annyira engedhetik meg maguknak ezt a luxust - ezért is van az, hogy jó néhány játék alig, vagy egyáltalán nem kap hírt ezen, vagy más oldalon. A lényeg, hogy nagyon sok embert befolyásol a marketing. Ha a kiadó szemszögéből nézzük a dolgot, akkor nagyon is jól csinálják. A döntést, hogy megveszed-e,vagy sem, azt úgyis Te döntöd el! Várhatsz, ameddig akarsz, kipróbálhatod a játékot, teszteket, véleményeket olvashatsz, szóval nem vagy rákötelezve a vásárlásra. Akkor meg, nem mindegy, mekkora marketing hullámmal jön valami?

Saját magamat ismerve, engem nem érdekel, mennyire reklámoznak be valamit, mert ha már az első képek, videók és infók alapján, egy kicsit se fog meg az adott cím, akkor felőlem a nap 24 órájában is reklámozhatják, akkor sem fog érdekelni. De ugye az emberi természet sajnos olyan, ha valami nem tetszik, akkor már szidjuk, mint a bokrot.
17.
17.
randall13
#16: Akkor mér nem mész el valami másik oldalra, ahol zsidó szekták összeesküvés-elméletekről vitatkoznak? Az biztos nem a többség igényét elégíti ki.
Konkrétan neked az a bajod, hogy egy hírportálon hírek vannak. Lol.
Nem tudod használni az internetet, ami nem érdekel, arra nem kattintasz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...