PS Vitára is kijön a Ratchet & Clank-kollekció

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
PlayStation Vitán tiszteletét teszi az a kétéves kollekció, amibe a Ratchet & Clank-sorozat első három részét pakolta bele felújítva a Sony és az Insomniac - nem is kell rá sokat várni.

A Sony és az Insomniac még 2002-ben, a Ratchet & Clank-széria tizedik születésnapja apropóján rukkolt elő a The Ratchet & Clank Trilogy-val, azzal a HD-kollekcióval, amibe a Ratchet & Clank, a Ratchet & Clank: Going Commando és a Ratchet & Clank: Up Your Arsenal került bele felújítva.

Noha a csomag akkor csak és kizárólag PlayStation 3-on tette tiszteletét, az Insomniac szerint olyan sokan kérték tőle a PlayStation Vitás változatot, hogy beadta a derekát - elkészül az is. Persze mindjárt hozzá is kell tenni, hogy mindez nem igazán rajta múlott, ahogy a PS3-as kiadást az Idol Minds portolta, PS Vitára a Mass Media fogja átírni a pakkot.


A gyűjtemény kézikonzolos változata július 2-án jelenik meg egyébként, lesz belőle dobozos és letölthető változat egyaránt - az árcédulára 30 eurót írtak a készítők.

Köszi, RangerFox!

4.
4.
keiji maeda
#2: én is szeretem de a hd collection valami iszonyatosan meg akarja utáltatni azzal aki ki akarja platinumozni !!! mire összejön pl az első részbe az 1millió bolt addig végigviszed vagy 4x 5x komolyan mondom meg gyűlölteti a játékot . de amúgy tényleg nagyon rossz irányba megy ez a ps vita pedig venni akartam de már semmi cím nem jön rá csak ilyen hd collection meg pár hulladék játék :/ ............
3.
3.
Dom Q
Most hogy ők is jönnek, tuti hogy veszek egy vitát.
2.
2.
NECROSMOKE
Jujj ez jo. Most 2 honapja platinaztam ki a trilogiat PS3-on. Ez ujabb 3 platina lesz :D Amugy imadom a R&C franchise-t. Csak nehogy olyan laggos es szar legyen a portolasa mint a Jack trilogia PSVITA-s valtozata.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...