Destiny - Japánban nem kell előrendelés a bétához

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 7.
  • Hír
Link másolása
Japánban minden PlayStation Plus-előfizető hozzáférhet a Destiny bétájához, előrendelés sem szükséges hozzá, mint más régiókban. Igaz, a szigetországban PlayStation-exkluzív a Bungie sci-fi shootere.

Nemrégiben kínos kommunikációs zavarban volt a Sony. Történt ugyanis, hogy a cég azt nyilatkozta, hogy a korábbi tervekkel ellentétben a Destiny bétája minden PlayStation Plus-tag számára elérhető lesz. Később "helytelen megfogalmazásra" hivatkozva visszakoztak, mondván továbbra is csak az előrendelők csaphatnak le a korai próbalehetőségre.

Nem úgy Japánban, ahol minden PlayStation Plus-előfizető részt vehet a bétateszten, ráadásul nem szükséges hozzá előrendelniük a Bungie játékát. Csupán el kell látogatniuk a PS Store-ba és le kell tölteniük a klienst - ilyen egyszerű. Már tudjuk, hogy a nyugati PS Plus-tagok nem részesülnek hasonló kegyben.

Érdekesség, hogy a szigetországban kizárólag PlayStation platformokon jelenik meg a Destiny, és a játékot is úgy harangozzák be, mintha egy epikus sci-fi anime lenne.

10.
10.
Chrysh
#9: Majdhogynem a torkodnak esik néhány ember (én is tapasztaltam), és elkezdik védeni, hogy milyen gyengeelméjű kretén, hagyjuk békében, de arra bezzeg van esze, hogy itt szennyezze a komment szekciót
9.
9.
KeXxX
#8: Pedig én elkezdtem kiirtani.. egy páran mellém álltak, de több ellenségem volt mint támogatóm.
8.
8.
Ecneb
#6: Ez van akkor, ha nem írtjuk ki a fajtáját tűzzel. Látod mi lett az eredmény? Szaporodik!
7.
7.
Ra1D3n
#5: Ha itthon előrendeli valamelyik nagyobb üzletnél, akkor e-mailben fog kapni beta acces-t a béta indulása előtt pár nappal, és fizetni sem kell...
6.
6.
Cipo3
#4: Te most magadnak válaszolgatsz? Mert nem tudtad, hogy te írtad?
5.
5.
#2: Az nem fog menni, most néztem az egyik retailert, a game.co.uk-t, és ott előre kell fizetni.
3.
3.
simon 555
Remélem ha nem is rögtön, de esetleg későbbiekben mindenkinek elérhetővé teszik itt is.
2.
2.
shatterhand
elorendelem azt lemondom ha nem tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...