Itt vannak az első képek az új Hitman-filmből

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A hétvégi Comic-Conon mutatták be az első állóképeket az új Hitman-filmből, azaz az Agent 47-ből. A jövőre mozikba kerülő adaptációban Rupert Friend alakítja a kopasz bérgyilkost.

Nyolc évvel az első feldolgozás után, amiben Timothy Olyphant alakította a 47-es ügynököt, újabb filmadaptációt kap a Hitman-sorozat.


20th Century Fox a hétvégi Comic-Conon mutatta be az első állóképeket az Agent 47 című moziról, ami 2015. február 27-én kerül bemutatásra. A rendezvény látogatói egyébként egy rövid teasert is megnézhettek az anyagból, ez viszont nem érhető el nyilvánosan.


A filmben Rupert Friend (Homeland) alakítja a főszereplő bérgyilkost, a nemrég elhunyt Paul Walker helyére ugrott be. Mellette Zachary Quinto (Star Trek, Heroes), Hannah Ware (Betrayal), Thomas Kretschmann, Dan Bakkedahl és Ciaran Hinds is szerepet kapott az adaptációban. A rendezői székben az elsőfilmes Aleksander Bach csücsül.

16.
16.
TheOneWhoKnocks
Nem értem miért kell erőltetni ezt a szépfiú vonalat, egy karakteres baltaarcú 40-es évei végén járó színész sokkal ideálisabb lenne. A második bemutatott kép minősége, és az, hogy Rupert Friend haja is egy-két napja nem volt borotválva, számomra árulkodik az igénytelenségről. Persze ne nekem legyen igazam.
15.
15.
goblinfing
Fekete kesztyű ismét sehol..arról ne beszéljek hogy túl vékony 47-nek és így öltönyben nem mondaná meg senki hogy ő a 47-es max azt hogy valami klisés gonosz orosz mobster..
14.
14.
GAMEROD
Ez egy fos, egy szar, egy ürülék már megbocsássatok. Bárki alakíthatja a 47-es ügynököt akit fél sikerrel sikerül megnyírni a nullás géppel és adnak rá egy zakót? Hát nem.
13.
13.
kebi90
Az előző film is tetszett, erre így első ránézésre kíváncsi leszek.
12.
12.
Matt8888
Timothy Olyphant azért meghagytam volna ,ha már ő kezdte annak ellenére hogy furcsálltam én is ,de jobban örültem volna neki
11.
11.
Teuton
Mint egy kopaszra borotvált Justin Timberlake.
10.
10.
giga321
8 éve volt az első rész? Huhh öregszek. *elsőfilmes Aleksander Bach csücsül.* Ez engem rohadtul zavar.
9.
9.
bodortamas1
Az 1. feldolgozás önálló filmként elment, de Hitman filmként borzalmas. Remélem itt okosabban csinálják majd.
8.
8.
maktub
Alulmúlni az előző feldolgozást nehéz lesz, de sikerülhet.
7.
7.
levantine
És azt nem tudni, hogy most tényleg a játék történetét kapja-e a film, vagy megint valami egyébhez nyúlnak? Gondolok itt arra, hogy az előző feldolgozás egy roppant hülye ötlet révén csinált átlagos akciófilmet ebből a címből. Én úgy látom, azzal, hogy a korábbi részből kihagyták a klónozást, mint a főhős születését, kitépték a történet szívét.
6.
6.
Wr4th
nekem az elozo hitman is naon tetszett egyedul a noi mellekszereplo volt egy kicsit oda nem illo (az a tetko a szeme alatt kicsit tulzas volt szamomra) mind1 ez is varos... warcraft es assassins creed mozi utan persze :P :D
4.
4.
Dark_Temptation
walker játszotta volna hitmant? jól látom? imádtam és most is imádom de nem tudnám elképzelni hitmanként.
3.
3.
ribizly
Amennyire furcsálltam, hogy Timothy Olyphant-t választották az első részre, annyira tetszett végül az alakítása. Most megint kicsit furcsa a figura (még akkor is, ha hasonló a karakter a játékban fellelhetőhöz), de remélhetőleg ez is jó lesz. :)
2.
2.
Stack
Nekem tetszett az elöző rész is. Nagyon jók voltak a helyszínek és a jelmezek. A sok lövöldözős hentelés már kevésbé, mert nem nagyon illett a játékhoz, de nem volt rossz összeségében.
1.
1.
DON GONDOCS
Az első rész se volt rosz pörgős-látványos egy bosszúhadjárattal romantikával megfűszerezett akció thriller. Azért a 2 rész remélem túlmutat elődjén. A főszereplő határozottan szimpatikusabb. Csak a cselekmény legyen egy fokkal kidolgozotabb, egy csöppet hitmanesebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...