F1 2014 - gyorskörön Szocsiban

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén egy új helyszínnel bővül a Forma 1 versenynaptára. Szocsi ad otthont az Orosz Nagydíjnak, amit a Codemasters jóvoltából már most - virtuálisan - végigautózhatunk egy Toro Rosso volánja mögött.

A Sochi International Street Circuit lesz a helyszíne az Orosz Nagydíjnak, ahol eddig még soha nem fordult meg az F1 mezőnye. Egy új pálya mindig nagy visszhangot vált ki, elvégre sem a pilóták, sem a játékosok nem ismerik - érdekes lesz felfedezni az ideális íveket. 

Most a Codies jóvoltából végigjárhatjuk a hétvégi futam helyszínét.

A játék október 17-én jelenik meg Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re. Köszi, wehab!

10.
10.
NoRush
A grafika hányinger. Mi az a műanyag autó?!
9.
9.
Ghost26Dave
Orosz futam szankciókat ide Európa!!!
7.
7.
DarkLord
#3: Amúgy szerencse, hogy az Olasz jön és nem ez :D (Egyik kedvenc) gyanítom ez is egy unalmas futam lesz majd , ha eljön az ideje...
6.
6.
MrLentoFan
#4: Így van! Ráadásul így kitűnik milyen randa a játék! A felsorolt konzolok ennél azért többre képesek! A CIKKÍRÓNAK MEG AJÁNLOM FIGYELMÉBE HOGY TÁJÉKOZÓDJON JOBBAN MIELŐTT LEÍR VALAMIT!
5.
5.
DarkLord
Megint egy újabb lelketlen F1-es pálya ...legalább mutatták volna végig belső nézetből, hogy kicsit megismerhessük a pályát így játékon keresztül, de nem változó kamera állásokkal egy sz@rt se ért ez a videó.

Amúgy az F1-be ezek az új pályák sosem sikerülnek, nem is tudnák mondani olyat ami mondjuk felérne egy Magny Cours-al csak hogy egyet említsek olyan pályák közül amik ezek miatt szorulnak ki a verseny naptárból.
4.
4.
Egyébként a tavalyi hot lap videóik sokkal jobbak voltak, amikor nem kapkodták a kamerát, hanem a fedélzetről nézhettük végig a kört, és közben kommentálta hogy milyen a pálya, hol milyen erők hatnak stb. Ez így szar videó.
3.
3.
Most az olasz nagydíj jön nem az orosz...
2.
2.
belaman
orosz vagy olasz, tök mindegy, mi? igényesség a négyzeten...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...