Launch traileren az új Naruto-játék

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
Már a boltokban van a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution Xbox 360-on és PS3-on, a Bandai Namco pedig kiadta az akciójáték launch trailerét. A PC-sek a jövő héten kapnak a jóból.

Az anime-fanok tobzódhatnak, hiszen itt a tengernyi új tartalommal megtömött Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution. A harcrendszert is kibővítették megannyi príma mozdulattal és kombóval, nem beszélve a soha nem látott karakterekről és a szólóban tolható Ninja World Tournament játékmódról.

A konzolos verziók már a boltokban vannak, a PC-seknek szeptember 16-ig kell várniuk a játékra. Ha bírod Narutót, látogass el szeptember 20-án a versenyekkel megspékelt launch partyra!

10.
10.
majkika94
ááá ne vegyétek meg nekem nem tetszet semmi sztori mód lehetett volna inkáb a full bustnak dlc-je csak a karakterek miatt nézem hogy vigasztaljon hogy azért vettem meg itt a videó milyen karakterek vannak benne https://www.youtube.com/watch?v=pVxKuHysc_M&list=UUgoKaRMO3B0IaCtlqn6MtMg
9.
9.
Yagami Light2626
Na,ez tuti vétel :)
8.
8.
KeXxX
#7: Bejött a mixem :) 5-ös odds volt az Atlétire, és a Reál újra kiszopott :PP (2-1) Tulajdonképpen ez ajándék volt 500ft-ért cserébe.
7.
7.
LeBlanc
#3: ne komentolj inkabb készüjjé minjárt keszdődik a mecsetek
lösz kólt? mer akor fogatok rá
6.
6.
Dark_Temptation
#1 ez az uns 2 dlcje teljes aron, kotenyes itachival :-)
5.
5.
floax
Nagyon jó lett ez az új naruto ! Mindenkinek ajánlom !
2.
2.
imchristailor
#1: Nah, It's a "brand new" game. ;)
1.
1.
DON GONDOCS
Ez most a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations dlc-je?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...