Borderlands: The Pre-Sequel! - itt az ötödik karakter

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gearbox és a 2K Australia nem csigázta sokáig a rajongókat, a hétvégi PAX Australián lerántotta a leplet a Borderlands: The Pre-Sequel! ötödik játszható karakteréről, akihez DLC-n keresztül férhetnek hozzá a rajongók.

Ő pedig nem más, mint Handsome Jack... illetve az ő klónja, aki még két Digi-Jacket is képes lesz megidézni, akik aztán folyamatosan mellettünk harcolnak majd. A digitális hasonmások is kapnak egyébként spéci képességeket, természetesen a fejlesztéseinktől függően.

A DLC tíz dollárt kóstál majd, november 11-én jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra - a 30 dolláros season pass is kiterjed rá természetesen. A fejlesztők állítólag a játék befejezése óta dolgoztak a kiegészítőn, a többi adalékon pedig még most is agyalnak: a tervek szerint számíthatunk még új karakterre, kitolt szintsapkára és új kampányra is.

7.
7.
Mr.Dead
Nekem év játéka, valami hatalmas élmény haverral/testvérrel ugrálni a Holdon :D
6.
6.
Drazhar
Alapvetés, hogy Borderlands-et soha ha nem veszünk meg egyből, hanem minimum a GOTY-t megvárjuk. Aztán a 2-nél láttuk, hogy még azután is jöttek ki újabbak :D
5.
5.
Prax
Nem a klónja Jacknek, hanem a dublőre akit a 2. részben kellett elintézni. Spoiler: Jack irodájában is található több felvétel, hogy szedték össze a szerencsétleneket, akikből kb. Jack-et csináltak (agymosás és voice modulator ami a 2ben nagy kedvencem volt).
2.
2.
TheDeathFlash
DLC mindenhol...röhej
1.
1.
Theodor
Akkor Jack a Pre-Sequel Axtonja lesz :D
Számomra tökéletes, hisz Axton volt a kedvenc a kis csomagjaival :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...