Február végén jön a konzolos TESO?

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 10.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft Store szellőztette meg az Xbox One-os The Elder Scrolls Online napra pontos megjelenési dátumát. Lehetséges, hogy csak hiba történt, az adatlapon mindenesetre árcédulával együtt szerepel az MMO.

Noha egyre több jel utal arra, hogy a Bethesda sutba dobja a havidíjas rendszert és free-to-playre vált a The Elder Scrolls Online, továbbra sincs hivatalos álláspont a PS4-es és Xbox One-os verzióról. A konzolos változatok már játszhatóak, a csapat folyamatosan dolgozik rajtuk és rengeteg a tennivalójuk, mielőtt bejelentik a megjelenési dátumot.

Úgy néz ki, a Microsoft Store idő előtt lelőtte a poént: a játék Xbox One-os verziójának adatlapján egy ideig napra pontos dátum virított. Eszerint február 24-én érkezik az MMO Észak-Amerikába, ami nagyon is hihető időpont, tekintve, hogy a régióban jobbára keddenként látnak napvilágot a dobozos címek.

A hibát azóta javították, de nem múlt el nyomtalanul.

A konzolos verziók egyébként speciális kezelőfelületet kapnak, az irányítást is a kontrollerekre szabják - a kezdetek óta az volt a cél, hogy ne egy sima portot kapjunk, hanem az, hogy a nappaliban is perfekt módon nyomulhassunk a TESO-val.

11.
11.
Terawatt
#10: Úgy érti házhoz megy. :DD
10.
10.
Extol
#9: TÉNYLEG?? Húdefasza!! Utáltam ott dolgozni, pokolba az egésszel!
9.
9.
PiszkosFred
#1: Kis off, de a "TESCO" manapsag nem jon, hanem epp megy :)
8.
8.
Terawatt
#7: Ez elég gyenge volt :D
7.
7.
Tesó hétfőig kérted a tízest!Nem február végéig vazze :)
5.
5.
Terawatt
Addigra kijön az 1.6 a justice rendszerrel és az új end game szintezéssel, aminek hála eddiginél sokkal nagyobb szabadságot kapnak a játékosok. Mint a singleplayer részekben hála annak, hogy egy szintre hozzák az endgame területeket.

Részemről biztos az újra előfizetés, mert ezzel és a korábbi 5 Nagy tartalmi frissítéssel szépen gatyába rázták a dolgokat.
4.
4.
örülnék ha havidij mentes lenne
3.
3.
Gykrizsi
Csak legyen havidíj mentes.
1.
1.
Először "jön a konzolos TESCO-t olvastam" mondom mi van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...