Mortal Kombat X - Előző generációra más fejleszti

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rise of the Tomb Raider után a Mortal Kombat X-ről is kiderült, hogy az előző generációs gépekre, így a PS3-ra és Xbox 360-ra készülő verziót nem a NetherRealm, hanem a High Voltage Software csapata készíti.

A Warner Bros. Inc. a Videogamer magazinnak megerősítette, a Mortal Kombat X PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatait nem a NetherRealm, hanem az a High Voltage készíti, akik korábban felelősek voltak a PlayStation 4-re és PC-re szánt Injustice: Gods Among Us Ultimate Editionért, a Saints Row IV: Re-Elected + Gat Out of Hell PS4-es és Xbox One-os változataiért, illetve a Wii-s Conduit 2-ért.

A Mortal Kombat X április 14-én fog megjelenni.

16.
16.
Irasalgor
#4: 1, teljesen felesleges még az új konzol-gen egyébként
2, nincs pénze az embernek
14.
14.
n_csacsi
#4: adj rá pénzt és veszek egyet...
12.
12.
strike19
Most néztem a HV honlapját,PS3 logó ki sincs rakva.Nem tudnak rá programozni vagy mI?
10.
10.
strike19
Ennek most nem örülök.Mondjuk a csapatot csak a Saint's Row kapcsán ismerem.Ezzel most azt érték el ,hogy nem első napos vétel lesz hanem megvárom az első tesztet amibe leírják mi az eltérés.
9.
9.
PrimYaz00
#6: Akkor lesz, az a pillanat amikor megfogadom, hogy csak flashelt konzolt veszek...
Ha PC-n tudok, egy 10-20 éves játékkal multiba játszani, akkor tudjak már a konzol is, főleg ha annyi fanja van.
7.
7.
Neo1989
Mért is nem lepődöm meg ? akár az FH 2-t v új TR-t.
6.
6.
keiji maeda
nem kéne elengedni a régi konzolt, van még benne rendesen erő amit még mindig nem használnak ki , de mivel nekik nem üzlet hogy sokan még mindig ps3 x360- on játszanak így lassan ilyen lépésekkel akarnak rávenni , illetve szerintem majd nem kell sok idő hogy bejelentik hogy lelővik az online-t a régi konzolon valami gagyi dumával példáúl hogy kell a server az új generációnak, vagy mondkuk olyan kevesen vannak hogy nem éri meg, persze még mindig rengetegen játszanak. de sajnos ezt el kell fogadni majd, csak sajnos még mindig nincs meg az a játék felhozatal amiért én veszek egy ps4-t
5.
5.
roli33
Nem a grafika a lényeg ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...