Készül az Oddworld: Abe’s Exoddus remake-je

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 14.
  • Hír
Link másolása
Nem csupán az Oddworld: New ‘N’ Tasty az egyetlen HD-kiadás a Just Add Water tarsolyában. A fejlesztők megerősítették, hogy már készül az Oddworld: Abe’s Exoddus remake-je is.

Az Oddworld Inhabitants fejese, Lorne Lanning egy Twitch-közvetítésen megerősítette, hogy már készül az Oddworld: Abe’s Exoddus HD-remake-je a Just Add Waternél. Az úriember szerint már több rajongó jelezte, hogy szívesen látnák a sorozat második darabját is felújított formában, a csapat pedig rábólintott az ötletre.


A New ‘N’ Tasty sikeresnek bizonyult és Lanning megígérte, hogy amennyiben az Abe's Exoddus is hasonló fogadtatásra talál, a csapat játékai a jövőben sokkal szélesebb közönséghez is eljuthatnak majd. A fejlesztőknek határozott terveik vannak, a fő játékokon kívül több spin-offban is gondolkodnak.

A projekt még nagyon korai szakaszban van, pontos részletek nem ismertek.

Az Abe’s Exoddus egyfajta egy bónuszjátékként látta meg a világot, nem a sorozat részeként tervezték, ám az eredeti Abe’s Oddysey sikerét gyorsan meg akarták lovagolni a fejlesztők. Szerencsére minőségi alkotás lett belőle.

6.
6.
dante92
Az ilyen fajta Remake-eknek van értelme, nem úgy, mint a két évvel ezelőtt megjelent játékoknak...
5.
5.
PaprikaJancsi
Sohasem szerettem az ehez hasonló játékokat.
4.
4.
Chelseafan1989
Ha már ennyi remake készül akkor jöhetne a klasszikus Crash Bandicootbol is mondjuk az 1-3 részt feldolgozhatnák minden maradna a régi csak új grafika és PS4:)
Na ez tetszene nagyon!
3.
3.
levantine
A New ‘N’ Tasty valóban minőségi alkotás lett, bár nem annyira pörgős, mint az előd. A fejlettebb grafika, a megújult (vagy inkább átgyúrt) irányítás azért rányomta a bélyegét. De ettől függetlenül nagyon élveztem, hangulatában utolérhetetlen. Az Exodus pedig anno a legszimpatikusabb volt az összes rész közül, az lesz az igazi nagy durranás, amikor megjelenik.
2.
2.
Yanez
Ez a hír zene füleimnek. :)
1.
1.
zsocc-nrg
Ennek örülök, a New N Tasty minőségi feldolgozás. Remélem akkor a folytatások is ténylegesen elkészülnek majd szép lassan mert wiki alapján van egy pár meg nem jelent cím pl Munch's Exoddus, Stranger's Wrath 2, Squeek's Oddysee, Fangus Klot, SligStorm
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...