Frissítve: Halo 5 - csapatban játszunk majd

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 12.
  • Hír
Link másolása
A Game Informer következő számának címlapsztoriját a Halo 5: Guardians adja majd, ebből derülnek ki az első konkrétabb részletek a játék történetéről. Master Chief és Locke is csapatban fog harcolni.

A Halo 5: Guardians kapta a főszerepet a Game Informer magazin legfrissebb számában. Az október 27-én megjelenő Xbox One-exkluzív játék ezúttal a négyfős kooperatív módban is játszható kampány kapcsán hallatott magáról.

A Halo 5 történetének mindkét főszereplője, Master Chief és Jameson Locke is csapatban fog küzdeni. Master Chief a híres Blue Teamet, vagyis Lindát, Kellyt és Fredet hozza össze, miután pedig a Spartan-II-eseket a UNSC a történet egy pontján eltűntnek nyilvánítja, átvehetjük az irányítást Locke és a Fireteam Osiris felett, melynek mások mellett a Halo 3: ODST-ből ismerős (és Nathan Fillion által alakított) Edward Buck is tagja lesz.

Ha egyedül játszunk, a csapat többi tagja követi majd az utasításainkat, kooperatív módban azonban mindegyik - egyébként különböző felszereléssel rendelkező - tag bőrébe más-más játékos bújhat bele.

Update! A Halo Waypoint legfrissebb blogbejegyezése szerint mindenképpen Xbox Live Gold-előfizetés szükséges majd a kooperatív kampányhoz.

Update #2! Elkerülendő a multiplayer rajongótábor szétforgácsolását, a DLC-ként megjelenő többjátékos pályák ingyenesek lesznek: a 343 Industries szerint ezekből 20 kerül be az alapjátékba, 2016 júniusáig pedig további 15 darabra számíthatunk majd. A készítők egyúttal elárulták, hogy az osztott képernyős co-op lehetősége megszűnik.

További infók az E3-on, itt egy új multiplayer módot is bemutatnak majd.

18.
18.
LtK
Erdekesek ezek a vlog-ok ra is fagytam kicsit,de mi lett volna ha nem figyelem a kommentet? Vajon roviden a jatekba is elmondjak majd, hogy miert is uldozik oket, vagy aki nem hallgatja vegig a vlog-okat basszak meg?:D Az elso csapas csak egy kicsike szelet mi tortenik a blue team-el , azert utana van egy par ev hezag amit kikell tolteni :D es tudtommal az az utolso konyv ami magyar forditast kapott, sajnos :/
17.
17.
p3ti
#16: Szobor lesz benne..remélem lesz olyan jó minőségű mint a legendary kiadások szobrai. Ezen kívül a Gow 3 epicet is 10rongyért dobálták anno, ezért is áll itt 2 darab ^^
16.
16.
ADMlN
#12: Nem kevés a 65 ropi, de egy Halo megéri. Én is előrendeltem, alig várom, hogy bemutassák a tartalmát.
Örülnék valami olyasmi szobornak mint ami a Reach-hez járt, csak a Blue és az Osiris egység tagjaival.
Vagy esetleg egy életnagyságú MA5 replika, de ez már túl szép lenne. :)
15.
15.
Azadojat
#10: Engem a Marveles Halo kiadások jobban megfogtak mint a Dark Horse féle Initiation és Escalation. De ízlések és pofonok, a Chief és a Blue Team mindig szimpibb volt, mint a Palmer féle Spartan IV-esek.
14.
14.
Azadojat
#10: A könyvekből (A Reach Bukása, Az Áradat, Az Első Csapás) pedig elég sok minden kiderül a Blue Team szétszóródott tagjairól.
13.
13.
supair
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=863148127093028&set=a.151580078249840.38346.100001935477174&type=1&theater
12.
12.
p3ti
Nemrég játszottuk végig a Halo 1-et coop-ba - hatalmas game volt. Most akarok belefogni a játék 2. részébe is. Már elő is rendeltem a legnagyobb gyűjtőit belőle..asszem év végére elfog fogyni a zseton.
11.
11.
ADMlN
#10: Szerintem én téged kedvelni foglak.
10.
10.
amputius
Ha erdekel a sztori akkor van a Halo:Escalation Comic ami havonta jelenik meg es a Halo 4 utani tortenesekkel foglalkozik.

Emellett van a Halo Hunt the Truth kampany ami egy riportert kovet 20 perces vlogok formajaban aki Master Chief multjat kutatja es kicsit eszkalalodik a helyzet :)

Ez vezeti fel a sztorit hogy miert kezdenek el vadaszni Master Chief-re es a Blue Team-re.
8.
8.
DON GONDOCS
A Reachet is coopban játszottam és hatalmas élmény volt, próbáltam egyedül is de nemvolt az igazi. Igenis van jelentősége a coopnak.
6.
6.
Thor Vath
Csalódott kennék, ha nem így lenne, mert minden Halot lehetett eddig cooperative-ban nyomni, de javítsatok ki, ha tévedek...
5.
5.
Azadojat
Őszintén bízom benne, hogy az AI hozni fogja a Halo színvonalat és nem az lesz mint a BF4 single részében, hogy adok egy célpontot és csak néz a csapatom mint a hal a szatyorban, meg a hátuk mögé settenkedik az ellen... Azért a Haloban igen komoly előnyt jelenthet a taktikázás magányos farkasoknak is.
4.
4.
Azadojat
Nagyon biztatók ezek az infó morzsák amiket az utóbbi pár hétben kaptunk. Halo fanként első napos vétel lesz :)
3.
3.
ADMlN
Tegnap megrendeltem a Forerunner trilógiát a BookDepository-ról és elkezdtem újrajátszani a 4. részt, csak hogy teljesen képben legyek mire kijön az 5.
Számomra ez a játék a legnagyobb megjelenés idén, a Witcher 3 mellett.
2.
2.
supair
Vissza a Halo régi fényét! Gyerünk srácok!!!
Minden bizodalmam bennetek. Béta ötös! Pipa
Eddigi szösszenetek ötös! Pipa
1.
1.
LtK
Egyre érdekesebb a sztori :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...