Saját PS4-gyel jön a Destiny: The Taken King

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 8.
  • Hír
Link másolása
Folytatódik a Sony és az Activision együttműködése Destiny-fronton, a japánok a The Taken King érkezése apropóján két PlayStation 4-csomaggal is kedveskednek a közönségnek.

Azt persze meg kell jegyezni, hogy bár az új csomagok a The Taken Kinggel együtt, szeptember 15-én érkeznek, elsősorban az újoncoknak szólnak; erről árulkodik az is, hogy a konzolok mellé mindkét esetben a Destiny: The Taken King – Legendary Edition egy példánya jár, amely magába foglalja a Destiny alapjátékot, a játék két szezonbérletes DLC-jét és az új adalékot is.


Ami a konzolokat illeti: az egyik csomaghoz egy mezei, fekete festést kapott PlayStation 4 jár, a másikba viszont egy fehér színű, de spéci matricával felvértezett masina került - mindkét gép 500 GB-os merevlemezzel érkezik. A különleges csomag vásárlói egyébként a The Taken King Digital Collector’s Editionjének tartalmát is megkapják, így három extra felszerelésnek, XP-bónusznak, három emote-nak és három páncélfestésnek örülhetnek, valamint korai hozzáférést kapnak egy új fegyvercsomaghoz is.


A Sony és az Activision együttműködése az exkluzív tartalmak területén is folytatódik: 2016 őszéig a PlayStation-hívők egy extra Strike-ot, egy PvP-pályát, illetve három kiegészítőt és egy fegyvert tudhatnak magukénak.


8.
8.
Ruga
#7 Egyedül biztosan az mert egy coopra kihegyezett játék, de ha van társaságod akkor elég jó móka, a mai napig játszogatunk vele.
7.
7.
supair
Nem sok játékra mondtam azt,hogy pénzkidobás,de a Destiny az az.
Ennél unalmasabb tartalmatlanabb gémet keresve sem találhatunk a piacon.
Ingyen adtam tovább a lemezt.
5.
5.
zozo76hun
hat a forzanak biztos nagyobb keletje lesz. mondom ezt ugy hogy amugy nem nagyon birom az autos jatekokat... :)
4.
4.
Uborka2
De egyébként királyul néz ki.
1.
1.
arcadia
Nekem inkább a gép doboza tetszik:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...