Rise of the Tomb Raider - íme, a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 30.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb, mint két hét van hátra a Rise of the Tomb Raider premierjéig, ám a Crystal Dynamics jóvoltából már most megnézhetitek a játék utolsó trailerét, amely alatt Karen O mámorító dallamai szólnak.

A Rise of the Tomb Raider launch trailere alatt Karen O zenéje, az I Shall Rise szól. A hölgyet Oscar-díjra jelölték a Her című film betétzenéjéért - nem véletlenül. Maga a videó roppant hangulatos, Lara új kalandja minden bizonnyal mély nyomot hagy a sorozat szerelmeseiben.

Kevesebb, mint két hét múlva meg is kaparinthatjuk a Crystal Dynamics új dobását. A Rise of the Tomb Raider november 13-án landol Xbox 360-on és Xbox One-on, a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

29.
29.
Stranger
#27: Az AoD sokaknak tetszik. Történetben, párbeszédekben biztos, hogy az egyik legjobb rész.
Így kell megcsinálni egy minőségi dialógust. Nem pedig végignyögni.
https://youtu.be/r8VrWbwajTU?t=11m51s
A mostani Lara soha sem lesz ilyen. És ne is legyen, mert már nem illene hozzá.
28.
28.
drat576
#27: Najó nem a golyókba halt bele, de na :)
Szerintem a 2013-as rész jó felvezető volt. A mostani trendekhez meg talán jobban megy ez a drámázósabb alakítás, mint a laza badass. Aki, azért tegyük hozzá, úgy is emberi volt (mármint a régi). Talán egyszer eljutunk oda is.
27.
27.
drat576
#26: Szerintem itt most inkább arról van szó, hogy ki "melyik" Larát szerette jobban. Engem pl annyira nem érdekel Lara karaktere, mert sosem voltam annyira oda a Tomb Raider játékokért. A 2013-as rész viszont nagyon is tetszett. A régi szériából is játszottam több résszel de igazán csak az Angel of Darkness jött be igazán (tudom, kemény ízlésficamom van). Ugyanakkor meg tudom érteni azokat akiknek a régi Lara tükrében a mostani eléggé...más. Igazából a 2013-as részben még ténylegesen nem volt "tomb raider", de lehet hogy erre a részre jobban bele kellett volna rázódnia már a régi szerepébe. Bár ez úgy ahogy megtörtént a 2013-as reboot végére is, azért is lehet fura hogy megint ilyen szendén nyitnak a fejlesztők. Szerintem még bőven van hely személyiség és karakterfejlődésnek, bár nekem így is jobban tetszik ez a karaktere mint amikor dual pisztollyal filézte ki a T-Rex-et :)
26.
26.
respectpele10
25# Larát nem lehet nem szeretni. ;)
25.
25.
Stranger
#23: Túl sok érzelgősség, túldramatizált párbeszédek és jelenetek. Egyik pillanatban hú de menő vagyok, másikban végignyögi/sírja a játékot. EZ KINEK JÖN ÁT?
Párbeszédek mint. "Brühühü, nekünk kell megtalálnunk előbb." "Brühühü, senki sem hitt neki, köztük én sem :(((". Ez az egész felépítés, az egész Lara Croft amit alkottak egy tini lányoknak való szint. És annyira unrealisztikus, hogy egy olyan nő 3 méterről ugrik rá valakire egy késsel, aki egy ajtónyitás után majdnem szívrohamot kap attól, hogy a barátja megy be az ajtón, akit meg sem karcolt. Lehetne még sorolni. Legalább az egészet ne lengné be ez a tini lány szindróma, ha már a gameplay-t elbaszták
24.
24.
h.jozsa
Lélegzet elállitó kaland!.....majd ps4-re!
Addig megpróbálom elfelejteni,és minnél kevesebb videót nézni róla.
23.
23.
Lord Vader
#22: Nem igazán értem mire gondolsz, talán félmeztelen férfiak fognak vetélkedni Lara megszerezéséért? A zene szerintem sem illik a trailer-be, de attól még nem látok semmi összefüggést.
22.
22.
Stranger
#6: Az előző rész és a trailer alapján máshogy látom sajnos.
21.
21.
kamgecam
Sokkal jobbnak tűnik mint az első rész,ez a trailer most nagyon meghozta a kedvemet.Ez a Szent Grálos téma is bejön,most sajnálom hogy csak XO-ra jelenik meg idén.:(
20.
20.
jolvokq
na fasza legalább pc re nem kell sokat várni addig meg végig viszem az underworldot meg a 2013 mas még egyszer :D
19.
19.
Ruga
Az előző résszel nagyon jól restartolták a sorozatot, nekem legalább annyira tetszett mint az unchartedek, ugyan az a szint. Ez mindenkinek csak jó. :)
18.
18.
gomba56
17.
17.
delphijos
Azért érdekes hogy Lara karaktere mennyit változott az évek során.
16.
16.
KeXxX
Ez a Hanna az a csaj aki az előző rész végén életben maradt, ugye? Én mindenesetre várom a játékot, és meg is veszem majd jövőre.. bár elég hosszú várakozásnak nézünk elébe, de remélem, hogy akkor már a GOTY kiadást kapjuk meg. A faszom fizessen még a déelcéért.
15.
15.
_Tappancs_
#14: Ms direkt csinált időszakos exkluzivitást . A konzolja szempontjából jó.
14.
14.
PS4jacksony
#10: Nem tudom mennyire volt a ps4-es elcsúsztatni.Hisz ha tavasszal jön az Uncharted 4 egyértelmű melyiket veszik meg.

Épp most jóval többet eladhadtak volna belőle.
Sokszor furcsa ez az üzleti felfogás.
13.
13.
logic5
PC-re várós nagyon...
12.
12.
Chrysh
#11: Újabban én is csak beletekergetek 1-2 helyre, hogy mégis lássam mire számíthatok, mert túl sok mindent képesek ezek a nagyokos készítők ellőni jóval azelőtt, hogy kijönne a játék.
11.
11.
drat576
Nem szeretem ha ennyi sztori elemet tartalmaz egy launch trailer.
10.
10.
Macifasz
#7: 1 év csúszással jön PS4-re. A Microsoft úgy döntött, hogy mivel a Sony konzoljára jövőre jön az Uncharted 4, ezért a TR egy ideig had legyen csak az "övék." Meg a PC-s táboré a jövő év első negyed évében (ha jól emlékszem).
8.
8.
Neo1989
#7: Kijön PS4-re is csak később.
7.
7.
PS4jacksony
Miért kellett már a ps4 et kihagyni ?
Box 60 ra meg kijön de Kínai cserépedények !!!!
6.
6.
PaprikaJancsi
#4: Nem is azoknak célozzák, nem kell aggódnod.
5.
5.
PaprikaJancsi
Ez nagyon király lesz. Nem első napos vétel, viszont pár hónappal később biztos beszerzem.
4.
4.
Stranger
Legalább ne Twilight néző tini lányoknak céloznák a sztorit és a stílust...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...