Black Ops III - így néz ki az előző generáción

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 7.
  • Videó
Link másolása
Ha Call of Duty-rajongó vagy, és még mindig nem váltottál PS4-re vagy Xbox One-ra, próbáld ki a Black Ops III-at egy előző generációs konzolon - az biztosan meggyőz majd, hogy ideje előrelépni.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Call of Duty: Black Ops III előző generációs változata még a szokásosnál is jobban elmarad az újabb konzolokra, illetve PC-re szánt verzióktól: a készítők már jó előre bejelentették, hogy a kampány kimarad ezekből az átiratokból, és a 60 fps-ről is lemondtak.


A játék megjelenése után azonban megérkeztek az első összehasonlító videók, és talán mondhatjuk, hogy a látvány még annál is gyengébb ezeken a platformokon, mint amire számítottunk. A kontraszt óriási, ráadásul itt-ott arra is találhatunk bizonyítékot, hogy a Beenox és a Mercenary Technology nem is nagyon törte össze magát, hogy elsimítsa a különbségeket.

Csoda ezek után, hogy az előző generációs változatok dobozára inkább csak artworköket raktak?

38.
38.
Bandi790602
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Az előző részek nekem sem tettszettek de ez a játék jó lett!!! szép grafika élvezhető multi én elvagyok vele....
37.
37.
kamgecam
#36: Írtam privátba.Csapathatjuk! :)
36.
36.
Vidofone
#35: Én a Ghost toltam ps3-on eddig, de ezt a részt Ps4-en kezdtem és még eléggé szokatlannak és idegenszerűnek érzem. Ezt betudom annak, hogy az AW kimaradt teljesen tavalyról ill. a 4-es kontrollerével is meg kell majd barátkozzak - mondjuk mind2 csak gyakorlás és idő kérdése.
Aki akar nyudodtan felvehet (eddig csak multiztam, de a co-op is mehet akár)
psn id: TechTomi
Este 8 után szoktam ráérni max. reggel 8-ig, mivel 9-től nyitnom kell az üzletet. :-)
35.
35.
kamgecam
Fanatikusan rajongani valamiért vagy utálni,hater-kedni egy és ugyanaz.
Ezért döntöttem úgy hogy írok egy rövid összefoglalót miután kipróbáltam a játékot(10-12 órát nyomtam eddig öcsémmel) hogy ne csak a rágalmazók és vádaskodók beböffögését (akik ki sem próbálták a játékot)olvassák a Gk olvasók.
Én a valós tapasztalataimat szeretném veletek megosztani.
Röviden és velősen,hatalmas lett!Öcsémmel ps4-en nyomjuk,a kampányt,a multit és a zombie módot is.Eszméletlen felhasználó barát a játék,sziklaszilárd,1080p 60fps (ps4-en)laggmentes,átlátható az online rész.Ezt vártam volna a Destiny-nél is hogy egy epikus sztorit tesóval haverokkal együtt élvezzük.Ezt most a BO3-tól megkaptuk.Rengeteg kontent,teljesen elvesztünk benne.Lehet utálni a cod-ot a Ghost-ot én is utáltam sőt az egész cod szériát mint hardcore Bf fan de vakon szidni és valótlan dolgokat állítani bármelyik játékról gerinctelen,éretlen viselkedés.

Nagy szívvel ajánlom minden jóérzésű normális játékosnak nem fog csalódni! :)
Ha valaki zombie módhoz vagy kampányhoz társat keres írjon privátba felveszem és már csapatjuk is!
A játéknak igazából minden elemét láttuk már,mindenhonnan lop de a legjobb ötleteket és olyan tökéletesen olvasztja egybe ezeket az elemeket hogy zseniális.
Semmi újat nem mutat de nagybetűs ÉLVEZET.
Biztos voltatok már úgy hogy valami nagyon megfogott egy játékban,újat mutatott de több eleme hibádzott vagy érezted hogy de kéne oda még valami.No a BO3-ban minden a helyén van,minden kívánságát kitalálja a játékosnak.
Megyek is vissza!Sziasztok! :)
34.
34.
Falcon
a ghosts meg ps3ason jobban néz ki mint ps4-en mikor generációt váltottam majdnem kettétörtem azt a slejtes optimalizálatlan hulladékot amit ps4 re kiadtak lagol az egész és néha ugy belassul mint ha divetités lenne és ezt ki merték adni ps4re
32.
32.
petimanus
Engem aztán igazán nem érint, de ez már pofátlanság...Egyes mobilos címek jobban néznek ki, mint az x360-as verzió...Vagy fektessenek bele energiát az előző generációs változatba, vagy ejtsék a dolgot...De ez, hogy egy ilyen összetákolt kódot dobjanak az előző generációs játékosoknak...Tisztességesebb lenne inkább feladni az előző generációt.
28.
28.
Grabowsky30+
Mai szemmel már nem egy nagy szám az xbox360, de azért ennél sokkal szebb játékok is voltak rá! Viszont, hogy őszinte legyek XO-n se dobtam tőle hátast!
27.
27.
KeXxX
#3: Az hagyján.. de még a PS2-es Cod 3 is jobban néz ki ennél a förtelemnél.. fúúj.. nagyon gusztustalan. Miért nem lehetett a Ghost vagy a BO2 grafikai szintjét tartani? Ezért pénzt adni..
26.
26.
Simsfan
"próbáld ki a Black Ops III-at egy előző generációs konzolon - az biztosan meggyőz majd, hogy ideje előrelépni"

Hogyne, biztosan. NYILVÁN nem azért rondították el jól, hogy megvehessem az újabb szarokat. NE nézzetek már hülyének ilyen szövegekkel!!!
25.
25.
Simsfan
"próbáld ki a Black Ops III-at egy előző generációs konzolon - az biztosan meggyőz majd, hogy ideje előrelépni"

Hogyne, biztosan. NYILVÁN nem azért rondították el jól, hogy megvehessem az újabb szarokat. NE nézzetek már hülyének ilyen szövegekkel!!!
21.
21.
aordog
Szerintem ezen nem kell görcsölni. Nem szèp ès nem is a mi szemünkre van kitalálva....de szerintem rengeteg tizenéves, akinek csak 360 van a birtokában ès persze szereti a sorozatot, az élvezni fogja. Ès ha még vannak haverok is egy esti mòkához...akkor meg fõleg.
Milyen jó is lenne, ha már minden konzolosnak One illetve PS4 figyelne a TV mellett. De sajnos nincs. És ezt a hiányt lovagolja meg a kiadó! Ez nem szánalmas, inkább egy hatalmas ötlet! Szerintetek nem fog fogyni? hehehe....na arra befizetek. :)
20.
20.
vanpear
X360 borítón elírták a szöveget. "Delivering two expensive...". Free to play-nek is gáz lenne.
19.
19.
Neo1989
A 360-ban lévő hardware 10 éves, a one-é 2 innentől nincs min csodálkozni.
18.
18.
mestermagyar
17.
17.
kopic
És még ezek ellenére is lesznek, akik megfogják venni előző genre....:/
Pusztulj Fostivision !
16.
16.
Fulár
Itt egyetlen egy megoldás lenne működőképes!Mégedig az,hogy senki sem venné meg a szemetüket,de nem csak a régi konzlokra hanem semmire sem!Hamar rázizzenne az összes szemét-mocsok kiadó,hogy ezeket a dolgokat nem kellene erőltetni!Nem ők vannak értünk!Mi vagyunk értük!Elnézést az alpári stílusért de ezt másképen nem tudom megfogalmazni:Ha mi nem szarunk akkor ők nem esznek!
14.
14.
zozo76hun
nem erdemes ezeket az uj jatekokat mar megvenni a korabbi generaciora. aki meg nem valtott vagy nem tudott az nyomja a regi gamekat, azokbol is nagyon sok van meg az xbox360/ps3-ra.
13.
13.
Drazhar
Az a baj, hogy ez nem csak annyi, hogy "szégyen" meg "gáz", hanem konkrétan ez már az előző generációs vásárlók megkárosítása anyagilag. Mármint, hogy itt már konkrétan valami kártérítéshez kéne folyamodni, vagy nemtudom. Ilyen formában max valami nagyon durván nyomott áron, (20$) letölthető formában még elmenne...
12.
12.
Instict99
inkabb ki se adták volna..ez megszégyeníti az előző generációs konzolokat
11.
11.
Csoki80
Ennél a régebb játékok is szebbek voltak 360-ra, bár váltani egy ilyen játékért amúgy sem érdemes... Gagyi igénytelen átirat, ahogy itt előttem írták.
10.
10.
anarchoid
egyszeruen 360 ra egy igenytelen portot csinalt egy harmadik fel ennyi...
9.
9.
Angelwing
PC-n indokolatlan nagy gépigény,az ezer éves nem túl szép grafikához viszonyítva. A régi Cod-ok is néztek ki így fele ilyen erős gépen. És akkor még a régi konzolosokat is le akarják húzni egy rossz igénytelen áttirattal. Nem szép nagyon nem szép dolog!
7.
7.
Nevetséges. Nehéz lett volna a pár évvel korábbi látványt azóta folyamatosan megtartani? Helyette foltozzák, aztán amikor nem bírja a konzol, butítják vissza. Semmi értelme, Rakottkrumplival értek egyet.
6.
6.
mestermagyar
#5: Black ops 2 név erejét*
5.
5.
mestermagyar
Amúgy jóságos ég, a black ops 2 még jó játék volt, de annyira hogy még én is leszedtem egy játékra! Hogy elfelejtették a sok szar miatt a balck ops név erejét az emberek xd.

Amúgy steamen 2000 pozitív és 1500 negatív értékelés van az eddigi legalacsonyabb 40000-es indító aktív játékossal. Nem megy feljebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...