The Witcher 3 - 2016 is Geralt éve lesz

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 12.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED szerint jövőre is jönnek új tartalmak a The Witcher 3: Wild Hunthoz. Elsőként ugye a Blood and Wine DLC-t kapjuk meg, de Geralt utána sem akasztja szögre a kardjait.

Ugyan a héten még arról szóltak a hírek, hogy a készítők következő játéka, a Cyberpunk 2077  már 2016 végén napvilágot láthat, mi azonban nem vagyunk ennyire optimisták. Annál is inkább, hiszen a CD Projekt RED vezérigazgatója, Adam Kiciński a lengyel Money magazinnak elmondta, hogy a marketingkampány addig nem startol el, míg készen nem állnak arra, hogy mutassanak valamit a játékból. Pedig már van tervezett megjelenési dátumuk is.

Továbbá még egyáltalán nincs lefutva a The Witcher 3: Wild Hunt sem, és a csapat a következő évet is Geraltnak szeretné szentelni. A 2016 első felében érkező második kiegészítő, a Blood and Wine utánra is maradt ötletük a srácoknak, ráadásul az eladások is azt mutatják, hogy megéri tovább támogatni az RPG-t.

Kiciński kijelentette, hogy eszük ágában sincs parlagon hagyni a The Witcher 3-at és átcsábítani a játékosokat a Cyberpunk 2077-re, hiszen még mindig van pénz Geralt kalandjaiban. Ez így leírva kicsit furán hangzik, de a fejlesztők megnyugtattak mindenkit: nem akarják kihasználni a rajongókat a pénzükért, egyenrangú partnerként tekintenek rájuk, kikérik a véleményüket, ami sok más cégről nem mondható el.

32.
32.
drat576
#31: Ja meg persze a konfig fájlokban is lehet ám bőven turkálni, amíg nem füstöl a Titan X ^^
31.
31.
drat576
Már megint (még mindig?) ez a téma. Én PC-n játszok, öcsém XO-n, de sosem szokott ez bármiféle vitát szülni. És se nekem se neki nem az ár vagy a látvány diktálta hogy milyen platformot választottunk.
Mindent lehet fokozni, mindig mindennél van jobb legyen szó bármiről. Klaviatúra, egér, egyéb beviteli kiegészítő, kontroller, monitor, TV, a szoba megvilágítása, hangtechnika, fűtés/légkondi, prostituált, LSD...
Ha valakinek valami tetszik minek azzal foglalkozni hogy másnál mi van. Jó vannak olyan végletek amikor tényleg indokolt egy kis irigység, de ez kivédhetetlen, illetve nem mindenkinél jelenik meg (pl egy low beállítás 10 fps-sel, vagy ultra 60-nal). De legtöbbször azért nem erről van szó, illetve nem erről szoktak folyni a viták. Ennyi erővel várj 10-15 évet, és az akkori konfigoddal kezdj csak bele mert szebb lesz, tele AA, 4k, modok stb, de nem tökmind1?
A kommentet nem címeztem személyesen senkinek, akinek nem inge....
További szép estét.
22.
22.
kivenoko
Nem szokásom az előrendelés. Eddig 2 játékot rendeltem elő, a GTA 5-öt és a Witcher 3-at. Folyamatosan arra döbbenek rá, hogy micsoda befektetést tettem anno az utóbbira értve. Kaptam egy pólót, fém díszdobozt, tárképet, 2 oldalú óriás posztert, Witcher emblémás matricákat (amik a gépemet díszítik) és ugyebár magát a játékot. A játék maga az ingyenes kiegészítőkkel tényleg legalább 300 óra. Kevés időm van sajnos játszani vele és még nem vittem végig, de egyszerűen annyira el lehet benne veszni, hogy nincs időm a fő küldetésre sem. Csak rá kell lépni 1 útra és máris egy kaland az egész. Ezért nem is sajnáltam a pénzt. Megkaptam mindent amit vártam és még többet. Szerintem a CD Project Red az új Rockstar Games. 4-5 évente tesz le valamit de az olyan, hogy 4-5 évig nem is kell más......
21.
21.
azureknight0715
Ami pc- n éri meg az az hogy stabilabb illetve erősebb gépeken mostanra már tökéletesen müködik a nvidia hairworks.
18.
18.
bitbandita
#7: Kb egy hónapja vettem én is az i56600-at, tök ugyanez a gépem van, 16GB rammal, csak nekem egy ssd-m van, mellette vinyó. Így is gyors mint állat, csak a második ssd áráért van egy 2T vinyóm.
13.
13.
Mert az idei nem az volt?
Kinyitom a hidegvizet a starwars focimzeneje szol, a meleg csapra meg a witcherbol jon barmi...
12.
12.
thernielle
#11: Életed egyik legjobb döntése lesz, majd meglátod! Én a születésnapomra leptem meg magam vele, és már az első két óra játék után tudtam, hogy ezt az egy lemezt soha az életben nem fogom eladni vagy elcserélni :)
11.
11.
Meg nem volt szerencsem a Witcher.3-hoz, de karacsonyra tervezem megvenni ps4-re, ebbol nem szabad kimaradni :-)
10.
10.
respectpele10
#9 Hagyd rá, ő biztos nem szokott olyat csinálni.
9.
9.
crytek
#8: Ugye. Ezt hívják beszélgetésnek amikor az emberek kérdeznek majd mások válaszolnak....
8.
8.
Ooorky
#7: Ez olyan megható.
Sírtam is egy picit.
7.
7.
crytek
#6: Az új gépem már megvan több mint 1 hónapja.( i5 6600k , 980Ti stb)
De a 256GB-os SSD-m tele és HDD-re én már nem telepíytek soha játékot. Ezért rendeltem egy M.2-es 250GB-os SSD-t .Arra felfér újabb 6-7 game!
6.
6.
bitbandita
#1: Most új géped lesz, vagy csak ssd-t veszel? Mert egyedül az ssd-től ne várj teljesítményjavulást, nem fog jobban futni, csak valamivel gyorsabban fog betöltődni.
5.
5.
drat576
#4: A Heart of Stone is expansion pack, tehát kiegészítőként van megjelölve. Vagy a nagy MMO-khoz érkező tartalom pl GW vagy WoW stb is inkább kiegészítő néven szoktak futni és az áruk is magasabb mint egy átlagos DLC.
Ugyanakkor abba sem lehet belekötni hogy DLC. Igazából manapság minden letölthető, tartalomnak meg tartalom, úgyhogy az is oké :)
4.
4.
crytek
#3: Downloadable content (DLC) , letölthető tartalom

Ma már minden DLC ami a játékhoz jön maximum a patch az patch az javítás :D

3.
3.
redsovi
Kiegészítő, nem DLC :)
2.
2.
Vito01Zoli
Elkèpesztő a CD Projekt Red. A legnìvòsabb jàtèkfejlesztő cègeket is eltörpìti ezzel az alàzatossàggal, odafigyelèssel. A The Witcher 3 mindig meglep mindig feldob valami ùjat, soha nem ereszt egy percre se. Ez az egyetlen jàtèk az eddig meglèvők közül amire mèg olyat is mondhatok; köszönöm hogy megvàsàrolhattam.
Lenyűgöző a làtvànyvilàg, az audio, a törtènetek, a szìnèszi jàtèkok...... egy az egyben làtszik èrződik rajta hogy ezt bizony szìvvel lèlekkel kèszìtettèk.
Szerintem mèg a legnagyobb (Warner Bross, Dreamworks.....) filmkèszìtők is kalapot emelhetnek azèrt amit a CD Projekt Red "kitalàlt" ès ahogy tàlalta. Nem is emlèkszem melyik film volt az utolsò amibe ennyi energiàt fektettek....
1.
1.
crytek
Lassan megjön az új SSD-m és végre lesz ehlyem folytatom ahol a régi fos gépemmel abbahagytam. Öröm lesz max grafikán csapatni végre és nem 13-19fps-el tolni. Mondjuk azért a low fps ellenére így is belecsaptam 2x órát :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...