Paragon - Kallari, az igazi orgyilkos

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 5.
  • Videó
Link másolása
Vessünk egy pillantást a Paragon egyik hősének képességeire! Kallari egy csendes gyilkos, akrobatikus mozgásával kellemetlen meglepetést tud okozni az ellenfeleinek. A videóban részletesen kitérünk rá.

Kallari egy igazi rugó az Epic Games MOBA-jában, és mint ilyen, alattomos és iszonyúan ruganyosan mozog. Elsősorban a fizikai támadásokban képes meglepni az ellenfelét: amikor tudatosul bennük, hogy baj van, már késő. Azért a távolsági támadásokkal sem áll hadilábon, dobótőreit is sűrűn hajigálja.

Kallari képességeiről az alábbi videó regél:

A Paragon PC-re és PS4-re készül, a korai hozzáférésű verzió tavasszal startol el, míg a nyílt béta a nyár folyamán.

A kártyarendszerről az alábbi videóban tudhatsz meg többet:

3.
3.
MikelGun82
Nem is tudom, hogy jobb lenne e ha kipróbálhatnám már most, vagy majd csak kész állapotában tolhatnám elsőnek. Na de majd eldől, hogy kit mennyire köt le. Minden esetre várom :)
2.
2.
Kakaoo
Már 4 vagy 5 hete játszom vele az alfában, de egyelőre még kicsit unalmas. Minden héten javítanak rajta, de nincs még meg benne a lendület. Remélem a kártyákkal majd tudjuk befolyásolni a creep erejét/típusát is és akkor tényleg lehet benne fantázia.
1.
1.
MikelGun82
Ilyen MOBA-ra vágytam régebben, megnéztem a Smite-ot, de nem fogott meg, és az a gagyi grafika... Bár ez is lehet szép, de valaki számára élvezhetetlen, ezt majd mindenki eldönti, az tuti, hogy adok neki esélyt :) Szerintem igen ígéretes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...