H1Z1 - teaser traileren a szétválasztott részek

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 18.
  • Videó
Link másolása
Február elején jelentette be a Daybreak Game Company, hogy két részre szedi a H1Z1-et, így egy nyílt világú és túlélésre építkező epizódot, illetve egy aréna shootert kapunk majd. Most mindkét mód kapott egy-egy rövid teasert.

Lassan csak révbe ér a régóta várt H1Z1 fejlesztése és végre kiléphet a jó ideje tartó Early Access-státuszból. A túlélőkaland egyébként két különálló játékként érkezik. Ahogy arról február elején beszámoltunk, kapunk majd egy, az eredeti koncepciót megtartó felvonást, a Just Survive-ot, ahol a túlélésen lesz a hangsúly. Illetve kapunk egy aréna shooterszerű módot, a King of the Hillt, amiben a népszerű Battle Royale mód is helyet kap majd.

Első körben a H1Z1: King of the Kill jelenik meg, mégpedig a nyár folyamán, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
gegory
Most ez lett a divat a DLC után, hogy szedjük darabokra a teljes játékot és adjuk el részenként. Így akarják a profit növelni? Ilyen marketingeseknek és pénzembereknek külön bugyor kellene a pokolba.
4.
4.
mestermagyar
#3: De most én nem rád gondoltam.





:D
3.
3.
#2: Hát én egyáltalán nem. Amennyire tetszett régen az ötlet (és hogy majd jön PS4-re), annyira tűnik gagyinak most az egész. Néztem róla PC gameplayt is de egyáltalán nem győzött meg. Kihagyom simán. Annyi jó játék jön most májusban hogy pénz se marad :D
2.
2.
mestermagyar
Tú bed. Na mentem rustba battle royalozni. :) Kösz h1z1!

Te jó ég a konzolosok eddig annyira ki voltak éheztetve survivalra hogy zabálni fogják még ezt is... Ott a 20 dolcsi még olcsónak számít! Mi lesz itt?

Szeretem hogy marketingelik a zombis survival játékok készítői a félholt játékaikat.
1.
1.
gomba56
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...