Overwatch - így fest PlayStation 4-en

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 30.
  • Videó
Link másolása
A Blizzard online lövöldéje, az Overwatch konzolokon is tiszteletét fogja tenni, igaz, a többkörös zárt béta csak PC-n volt kipróbálható. Éppen ezért jó látni, hogyan fest PlayStation 4-en a játék.

Az Overwatch május 24-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a premier előtt azonban még belenézhetünk egyszer egy nyílt bétateszt keretei között.

Ha esetleg lecsúsztál a múltkor elindult animációs videósorozat első részéről, mindenképpen pótold, Winston története nagyon megindítóra és szórakoztatóra sikerült.

79.
79.
DerProf
#78: Biztosíthatlak hogy volt Sega-n és meg is volt nekem. Most már tudom melyik az a három vikinggel akiknek különböző adottságaik voltak. Nem volt rossz de nem is volt kedvenc. Szerintem vannak még olyan fejlesztők akik nyilván nem mondanak nemet a pénznek, de nem is hajolnak be neki, és nem ugy csinálnak játékot hogy az eladható legyen elsősorban, hanem szenvedélyből és hogy a kreativitásukat szabadon engedhessék. Még vagy 10 éve sok ilyen volt, ma már leginkább csak kis cégeknél meg ilyen kickstarter projecteknél lehet hasonlókat találni.
78.
78.
CitromH
#10: Lost vikings lehet volt segán is, nem tudom. PCn tuti volt. Az, hogy a mérleg a pénz felé billeg, nem értem miért baj. Mindig minden a pénz felé billen, hiszen vállalatról van szó, amelynek egyetlen célja van, hogy pénzt termeljen. Mint ahogy az autónak, hogy elvigyen A-ból B-be, vagy a tüdődnek, hogy levegőt vegyen, és kivonja belőle az oxigént. Nem is értem miért megy ez a hiszti a vállalatok ellen, hogy teljesítik azt az elvárást amiért teremtették őket. A pénz oldaláról nézve egy játék akkor művészi (lol), ha sikeres. Ez ilyen egyszerű. A te szemszögedből egy játék vagy tetszik vagy nem. Ha tetszik hívhatod művészinek is, ha nem akkor lehet bármilyen "művészi" pont nem fog érdekelni.
77.
77.
kopic
HUNRova:
+1000000
76.
76.
Ha érdekel bárkit is maga a játék, úgy olvastam május 5-8-ig lesz nyílt béta.
75.
75.
barackostej
#74: Azért a még nem lettünk jó barátok, szóval óvatosan az ilyen kommentekkel...
74.
74.
DerProf
Minden moderátor nagyjából sejti hogy ki lehetek, de olvassátok át ujra a sárga keretes kommenteket. Úgy látszik a idegességtől értelmezési problémák léptek fel. Vegyetek be egy lónyugtatót :)
72.
72.
delphijos
Nem vágom hogy reg után a 72 óra türelmi idő miért nem jó. Persze mindenre nem megoldás, de azért legalább lelassítja azt aki egy ban után 2 perc múlva már kommentel.
71.
71.
barackostej
#69: Úgy-úgy, részemről a téma lezárva. Ha trollkodás van vagy vita, akkor reagálunk. Viszont nem fogok senki ellen boszorkányüldözést tartani. Amíg betartja a szabályokat, addig maradhat. Ha vitát szít, személyeskedik, akkor újra moderjáljuk.
70.
70.
Seggeszkexkluzív
#62: https://www.gamekapocs.hu/tagok Alan Rickmannek van vagy 5 profilja.
69.
69.
Norbiii
Jól van, megbeszéltük, megbeszéltétek, most már NO OFF!!!
68.
68.
DerProf
Ez dedó kategória. El sem hiszem hogy ez az ember tényleg ennyi idős. Nyilván neki nincs más programja minthogy egésznap azt figyelje mikor bukkan fel valami 15 éve látott troll. Csak nehogy megtegyétek egy ilyet modinak mert akkor itt egy lélek nem marad egy héten beül :D
65.
65.
DerProf
#62: Én nem akarok mutogatni ahogy mások teszik. De Hunrovával meg kivételeztek, azért mert ezeréves a reg-je. Ha megfigyelitek nem egyszer fordult már elő hogy amig mások a cikkről beszélgettek ő megjelent és azt mondta észrevett valakit aki ujra regelt. Majd kiderült hogy a srác egy éve nem is volt itt. Ez egy igazi troll, nagyon burkoltan csinálja de csak azért van itt hogy feszkót gerjesszen.
62.
62.
Norbiii
#54: Ha tévedek bocs, de 99% hogy Te voltál Alan Rickman nevű tag, akit bannoltunk, nyíltan leírtad, hogy trollkodni jöttél ide és másokat bosszantottál!

Bosszantasz direktben másokat, majd utána átváltasz és hirtelen jól viselkedsz, majd úgy teszel, mintha ott sem lettél volna.....Így látom, de tudom,hogy tudsz normális is lenni!
47.
47.
barackostej
Lehet DerProf valakinek a reinkarnációja, de ennél a hírnél normálisan társalgott és vitatkozott egészen Daggs fanboyos szövegéig. HUNRova meg csak beoffolt, hiszen hozzá se szólt a témához, így nekem úgy tűnik, hogy az utóbbi két tag okozta a kalamajkát...

Értem én, hogy idegesítő, ha valaki tiltás után újraregisztrál, de legalább adjuk már meg az esélyt, hogy megváltozzon és ne ugorjatok azonnal a torkának.
46.
46.
Norbiii
A szándékos bosszantásokra, trollkodásokra NE reagáljatok! Köszönöm.
43.
43.
DerProf
39.
39.
DerProf
+ hogy a látszólagos önfényezésen kivül valami mást is mondjak. Mindenről van észérvekkel alátámasztott véleményünk.
38.
38.
DerProf
#36: Mondjuk nem tudom milyen trollokról beszéltek, de annyi biztos hogy szükség van ránk hiszen van stílusunk, érdekesek vagyunk és nem unalmasak. Ilyen emberek nélkül meg leülne az egész hely.
37.
37.
Gykrizsi
#36: Hát ja, bár kimoderált üzenetekkel sem vagyunk előrébb
30.
30.
Gykrizsi
#21: A Sacred egy szar, és ezt kerek perec kimondom. Egyszerűen nem értem minek csináltak belőle 3+1 részt, egyik nagyobb szenvedés mint a másik.
29.
29.
DerProf
Elég érdekes moderáció volt ez. A srác egyértelmüen megakasztotta a témát offolásba vezető kommentekkel, amiknek ott maradt a fele. Szerintem a 21.-esig mehet mind a levesbe hogy esetleg az értelmes emberek is kedvet kapjanak hozzászólni.
26.
26.
DerProf
23.
23.
DerProf
Szerk : még a zenéjén kivül a hangok is nagyon profik voltak. A legutolsó goblin meghalás is teljesen a játék hangulatához volt szabva tökéletesen. Azt persze nem mondom hogy ebben a játékban nem lesz meg ez a profizmus, de nem fogunk rá emlékezni 10+ év mulva is szerintem. Legalábbis nem az ilyen tulajdonságaira.
21.
21.
DerProf
#20: A zenéje pl. zseniális volt, az már művészet. Illetve a maga idejében egyedi és parás is volt a hangulata. Én ezért látok abban művészetet bőven. Látszik is az ilyeneken mint a Sacred hogy nem tudták ugyanazt nyújtani.
20.
20.
Gykrizsi
#14: Az más kérdés, hogy milyen a stílusa játékmenetileg, művészet semmi nincs benne. Két-három textúrára felhúzott pályákból épült fel az egész játék. És nem akarom bántani, mert jó kis játék volt, de ne lásunk már bele túl sokat. Egyébként meg inkább egy ilyen könnyedebb hangulatú lövölde kéne, mint egy újabb codos modern szarság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...