Újabb tervek a World of Warcraft-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2006. június 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard a következő frissítésben bevezetné a régóta áhított rendszert, mely segítségével karaktereinket egyik szerverről a másikra szállíthatnánk.
A Blizzard a következő frissítésben bevezetné a régóta áhított rendszert, mely segítségével karaktereinket egyik szerverről a másikra szállíthatnánk.



Shane Dabiri, vezető designer elmondása szerint a szolgáltatás elsősorban azon játékosok miatt lenne létfontosságú, kik kevésbé népszerű szervereken (realm) játszanak, ám nincs idejük új karaktert indítani egy másikon. Korrekt hozzáállás ez a Blizzard részéről, mindenképpen tisztelendő!

Az új rendszer lehetővé teszi, hogy minden hatodik hónapban egy karaktert áthelyeztessünk egy populárisabb szerverre 25 dollár fejében - ha hősünket máshova küldtük, nincs visszaút. A "szállítandó" karakternek már el kellett érnie a minimális tizedik szintet, továbbá a vagyoni korlátokkal is számolnunk kell: a 10-30 szintűek 300, a 31-50 szintűek 1000, végül az 51+ szintűek legfeljebb 5000 aranyat vihetnek magukkal. Az érintett karaktert csak hasonló típusú szerverre, vagy PvP-s szerverről PvE-sre küldhetjük - fordítva nem.

Az 1.12-es javításba tervezett fícsör mellé társul az ún. Cross-Realm Battlegrounds: ezen finomság segítségével egyes helyeken egyfajta "átjáró" segítségével harcolhatnak a különböző szerverek játékosai. A hamarosan egy nyilvános béta keretében kipróbálható újdonság Alterac Valley, Warsong Gulch és Arathi Basin területeket érinti.

Lévén én csak a fontosabb érdekességekről regéltem, így javaslom, hogy információéhségedet a World of Warcraft hivatalos weboldalán csillapítsd tovább.
3.
3.
Dragon92
Hát ez szerintem elég gáz:(
2.
2.
Roly
25 $. micsoda egy tolvaj banda ez a blizzard :DDDD
1.
1.
fojesz
WoW-osoktól elnézést kérek, a szervert értsétek realm-nek. Ezt nem igazán tudtam másnak fordítani, bár tudom, hogy a szerver itt kicsit mást jelent. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...