2017-re csúszik a Kingdom Come: Deliverance

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 24.
  • Csúszás
Link másolása
A Warhorse Studios mégsem készül el az év végére a középkori szerepjátékukkal, így csak valamikor jövőre játszhatunk a CryEngine-nel hajtott címmel. Reméljük, nincs komolyabb baj a Kingdom Come-mal.

Emlékeztek még, hogy a Kingdom Come: Deliverance-nek eredetileg 2015 végén kellett volna megjelennie? A fejlesztők akkor a nyári PC-s premiert helyezték kilátásba, de kiadói nyomásra később ezen is módosítottak, hogy mindhárom platformon egyszerre debütálhasson az RPG - 2016 végén. Nos, ebből sem lesz semmi.

A Warhorse Studios illetékese a WCCFTech magazinnak megerősítette, hogy a játék csak 2017 folyamán lát napvilágot, hiszen még több időre van szükségük a nagyszabású projekt befejezéséhez.

Pontos dátumunk még nincs, reméljük, az idei E3-on már okosabbak leszünk.

10.
10.
A Pulyka
#9: Nagyon vartam en is ezt a jatekot, es pont a harcrendszer volt az amitol a legjobban tartottam. Igy felejtos lesz nekem is :(
9.
9.
crytek
#8: Mindenképpen ki kell próbálni. Neten van "torrent" verzió. Érdemes belenézni.
A kardozós tutorial résznél töröltem a p****ba. Én a játékokkal játszani szeretek mert leköt és szórakoztat ebben a kardozás csak agybajt hozott.


Grafikán is tekerni kell egy két fokozatot mert 2017-ben lehet kevés lesz. Lőttem pár képet anno:

https://sg.hu/forum/uzenet/1083685761/14926
https://sg.hu/forum/uzenet/1083685761/14925


8.
8.
Grabowsky30+
#4: Tényleg ennyire gyenge lett? Most nagyon letörtél! :(
7.
7.
Seggeszkexkluzív
Ebből is lesz majd egy qte játék mint a Ryseból, mondjuk az nem volt rossz, ez viszont nagyon szedett-vetett játéknak tűnik.
6.
6.
markoci555
Én is a legelejétől követem és már az első pár frissítésnél lejött nekem, hogy ez nem kicsit fog csúszni.
4.
4.
crytek
#2: Sajnos pont amiben "egyedi" akar lenni (harc) az lett a legokádékabb :( Nincs ,ég egy ilyen fos amit kardozós játékban alkotni lehetett. Förtelemes.
3.
3.
ricopatrik
#1: hat talan ps5re osszehozzak... elhiszem h nehez dolguk van
2.
2.
dzsiádzsó
Első perctől figyelem a játékot, tetszett a Cryengine alatta, de már első techdemon látszott sehol nem tartanak, túl kicsi a fejlesztőcsapat, már akkor az a benyomásom volt sose készül el, most is az. Az szép dolog, hogy veszek egy enginet, meg szép tájákat, egy jó harcrendszert csinálok a játékhoz, csak éppen egy TES, vagy Witcher nem (csak) ettől jó, hangok, script, szinkron, story, játékrendszer, fejlődés stbstb. mire ezeket kitalálja a fejlesztő, hogy jó egyensúlyba legyenek és élvezhető játék legyen, addigre 3-4x annyi időt tett bele, mint magába a 3d modellezésbe. Szóval szpek az alapok, de ekkora volumenű játék sose készül el ilyen kis cspattal, vagy nagyon komolyan vágni kell a tartalomból, hogy ebből megjelenés legyen valaha.
1.
1.
crytek
Az optimalizációt csinálják meg rendesen ,töltsék meg nyüzsgéssel az egészet + jobban gyúrjanak rá minden apróságra,mert a béta egészen gyászos volt :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...