Overwatch - júniusban jöhet a Competitive mód

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 24.
  • Hír
Link másolása
Ma jelent meg a Blizzad vadiúj IP-je, amely a multiplayer shooterek közt próbál meg talpon maradni. A korábban beígért Competitive Mode még nincs benne az alapverzióban, a jelek szerint a jövő hónapban élesedik.

A normál kompetitív mód persze most is az Overwatch része (még szép!), ám a kissé szerencsétlen nevű Competitive Mode itt a játék ranked módjának felel meg. Ez utóbbi sajnos nem lett kész a premierre, mivel a Blizzard átdolgozza azt, így csak körülbelül egy hónap múlva kapjuk meg.

A játék rendezője, Jeff Kaplan nemrégiben válaszolt néhány közösség által feltett kérdésre, ezek között szó esett a Competitive módról is. A csapat jelenleg erre összpontosít most, pontos időponttal most sem tudott szolgálni, de nagy eséllyel a része lesz az első nagyobb frissítésnek, amely június közepén-végén várható.

Jó hír, hogy az Overwatch zseniális sztorivideói folytatódnak a jövőben is. Az első évad Soldier 76 filmjével zárult le, már nem kell sokat várnunk a folytatásra. Hamarosan a horoggal és shotgunnal operáló Roadhog háttértörténetével ismerkedhetünk meg.

Plusz a tegnap esti Clueless Gamer-adásban az Overwatch kapta a főszerepet. Conan O'Brien a Trónok harca sztárjaival Peter Dinklage-dzsel (Tyrion Lannister) és Lena Headey-vel (Cersei Lannister) lövöldözött egy kicsit. Vicces nagyon!

A shooter már elérhető PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

12.
12.
vargitom
#6: Digitális verzió olcsóbb mint a dobozos... 40 Euróba kerül a digitális, ami kb. 12 ezer Ft körül van, a bolti ára az árukeresőn nézve 15 ezer alatt nincs! Spórolsz 3 ezret.
11.
11.
Hiláriusz
Szeretnéd ezt a játékot olcsóbban beszerezni, mint az alapár? Vagy akár más játékot? Látogass el csoportunkba ahol nap mint nap friss játékakciókról értesítünk benneteket! :) https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
10.
10.
SLi
#9: Hiába na, élni tudni kell
9.
9.
#6: Mert nem szeretek a szemétért is fizetni. De majd meglátom, mindenképp a legolcsóbb verzió kell.
8.
8.
ArrowCross
7.
7.
GODL1KE
#6: Van feelingje megvenni a Dobozos verziót, de G2A-n open beta idején 11 ezer volt ez a játék. Akkor kellett volna megvennem csak arra nem volt sajnos pénzem. Most g2a- 19 ezer csak egy digitális kulcs ezért most tényleg jobban megéri megvenni pl gameshop-ban.

G2A-n : https://www.g2a.com/overwatch-origins-edition

Gameshopban: https://www.gameshop.hu/pc/overwatch-origins-edition

Június elején akarom megvenni, ha addig leesne az ára a neten akkor mindenképp ott venném meg, de most gameshopnál olcsóbban sehol nem kapod meg.
6.
6.
Hunner
#4: Miért akarsz mindenáron digitálisat? Blizzard játék. Van benne DVD, de ugyanúgy bnet-en regisztrálod a kulcsodat a dobozból, és akár ki is dobhatod a fizikai cuccokat. A Blizzard store-ból a sima verzio kerül annyiba mint a magyar boltokban az Origins edition. Az Origins pedig 3-4 ezerrel többre jön ki mint a fizikai.
5.
5.
Gykrizsi
#4: Én boxon vettem, de pc van egy olcsóbb verzió.
4.
4.
#3: Helyes, mert a TF2 is brutál jó játék, ez meg állítólag még ütősebb. Honnan vetted? Mindenképp digitális verziót szeretnék, viszont nem g2a-ról és társairól.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Én csak ajánlani tudom. Tf2 kívül hasonló sincs a piacon, viszont az már elavult. Egyszerűen beszippantja az embert.
2.
2.
Nagyon gondolkodok a megvételén. Üde színfolt, szerintem az egyik legnagyobb címmé fog válni.
1.
1.
Gykrizsi
Gyorsan beledobtam egy hat órát, és még mindig zseniális. Végre kikaptam egy legendás punk tracer skint is. Varom már a rankedot, mert ott elvileg plusz ládákat lehet szerezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...