Több mint 20 millió PS Plus-előfizető van

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 29.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony ma megerősítette, hogy az elmúlt pénzügyi évben a PlayStation Plus-előfizetők száma elérte a 20,8 millió főt. Ez azt jelenti, hogy a konzoltulajok harmada fizet a prémium tagságért.

A cég befektetőinek tartott előadáson a Sony elhintette, hogy immáron 20,8 millió főre duzzadt a PlayStation Plus-előfizetők száma - legalábbis az elmúlt pénzügyi év adatai alapján. Ebbe a számba az összes eszköz beletartozik, azaz a PlayStation 4, a PlayStation 3 és a PlayStation Vita is.

Havonta összesen 60 millió aktív felhasználója van a konzoloknak, azaz nagyjából a harmaduk elő is fizet a PS Plus-tagságra.

Az előfizetésre mindenképp szükség van az online multihoz, ha PS4-en játszunk. Emellett kedvezményesen juthatunk hozzá filmekhez és játékokhoz, illetve havonta kapunk ingyenesen letölthető címeket is.

Összehasonlításként elmondjuk, hogy az Xbox Live-nak 48 millió tagja van, de ebbe a Silver és Gold előfizetők is beletartoznak. Utóbbi pontos száma lenne érdekes számunkra, de a Microsoft erről mélyen hallgat.

4.
4.
Neo1989
Na ná mivel csak azzal lehet multizni.
3.
3.
shatterhand
Csak a multi miatt fizettem elo evesre. De az nba-vel mar ki vagyok szolgálva. Meg a ps3as sirennel. Es meg vmi csak csurran ebben az evben.
Nem orulok a fizetis multinak de szerencsere mar csak 2-3jatek tud érdekelni évente. Es azt is multiban.
2.
2.
Yanez
#1: Nem fogod megbanni! Most is olyan kedvezmenyek vannak, hogy csak ugy koltekezek minden heten, mert egyszeruen nem lehet kihagyni! :) Az ajandek jatekokrol pedig mar meg sem merek mukkani! )))
1.
1.
DarkLord
Engem nagyon nem érdekelt a multi meg mi az, hogy fizessek még azért is...ezért nem is gondolkodtam a múlt hónapig azon, hogy előfizessek erre, aztán bedobták az NBA 2K16-ot és azonnal úgy döntöttem, hogy egy évre befizetek, mert nekem csak ezért az egy játékért már megérte a dolog. És most meg várom, hogy mit adnak, mint egy szaros kisgyerek júliusba :D (mondjuk ezután az egy év után is tuti meghosszabbítom, mert bár lehúzás, azért még is adnak valamit meg néztem jó kedvezmények is járnak mellé).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...