Brawlout - a Smash Bros. után szabadon

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy tűnik, az Angry Mob Games megelégelte, hogy a Smash Bros.-sorozat Nintendo-exkluzív, ezért fogta magát, és egy az egyben lekoppintotta azt. Persze itt nem Mario és társai bunyóznak egymás ellen.

De tényleg: ha játszottál már Smash Bros.-játékkal, nem kell sokat kutatnod a hasonlóságok után, az alapfelállás lényegében azonos a Nintendo sorozatában látottal. Adott legfeljebb nyolc harcos (itt különböző állatok közül választhatunk majd), mindegyikük más-más képességekkel rendelkezik, a cél pedig az, hogy a lehető legtöbb ütést vigyük be az ellenfeleinknek, mert úgy könnyebb kiütni őket a pályáról, ami a pontszerzés feltétele.

A Brawlout 2017 első negyedében jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és egyjátékos kampány, valamint online és helyben játszható multi is került bele. A fejlesztők azt mondták, álmaik bunyós játékát készítik most el, amiben igyekeznek ötvözni a klasszikus és az újabb verekedős címek legjobb tulajdonságait. Nem is bízzák a véletlenre a bemutatót, a Brawlout már a hétvégi EVO-n is játszható lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...