Watch Dogs 2 - 20 perces bemutató érkezett

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Az idei E3-on már láthattunk egy tartalmas Watch Dogs 2-bemutatót, de a Ubisoft semmit se szeretne a véletlenre bízni, úgyhogy egy fejlesztői kommentárral megfejelt, húszperces kedvcsinálóban tovább mutogatják alkotásukat.

A Watch Dogs 2 legújabb, húszperces bemutatója igazán tartalmasra sikerült. A videóban megleshetjük a játék főszereplőjét, Marcust, amint bejárja kedvenc helyeit, a Coit Towert vagy a halászok kirakodóhelyét, miközben kütyüket hekkel, drónokat vezet.

Emellett kóstolót kapunk a játék multiplayer lehetőségeiből, többek között a Bounty szekvenciából. Ennek az a lényege, hogy amikor valamilyen súlyos bűncselekményt követünk el, akkor a hatóság a nyomunkba ered. Ilyenkor viszont három másik játékos is csatlakozhat az üldözéshez. Végül pedig bemutatozott a kooperatív játékmód is, ahol együttműködve másokkal sokkal könnyebb lesz a feladatok végrehajtása. Például az egyikünk a drónt vezeti, amivel társunkat támogathatjuk.

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

8.
8.
KőbányaKispest
Jó, erre is kivi leszek ,mi lesz a végleges verzióban. Mert ilyenkor nagyin tudnak ám kamulni orrba szájba, hogy ez meg az mennyire awesome, aztán a fele nem igaz.
7.
7.
XuChi
#6: Addig néztem a videót, amíg elindult a Ferrari-val. Amint megláttam azt a kotvány autó fizikát, mozgást, irányítást, azonnal ki is kapcsoltam. Ha ez ilyen, akkor nekem ugyan nem kell. Bár eddig sem kellett, de reménykedtem valami isteni csodában, hátha, de nem. Sajnos megint az van, hogy csili-vili a felszínen lévő cukormáz (grafika), de belül poshat, rothadt az egész (irányíás, fizika, tartalom)
6.
6.
Stranger
#5: És közben arról beszél, hogy hallgattak a rajongói visszajelzésekre. Még nézni is rossz, milyen lehet irányítani?
5.
5.
azureknight0715
Kajak nem tudtak még mindig normális irányítást kitalálni az autóhoz? Egyszerűen annyira hangulat romboló meg röhejes ahogy az autó viselkedik, valami borzalmasan gagyi.
4.
4.
Skygameboy
Valaki hallott valamit esetleg a magyar feliratról? Csak azért reménykedem mert az elődjéhez volt.
3.
3.
Dízel
Azért remélem senki sem felejti el mekkora átcseszés volt az első rész. :) Részemről nem volt rosz játék, de vizuálisan óriásit butítottak, és sokkal több tennivalót elviseltem volna. JA, meg a történet volt ostoba, meg a főszereplő is érdektelen volt (tudom, az most más lesz). Ha ezeket orvosolják (bug tengerek nélkül) nem lesz rossz játék, mert az alapkoncepció tök jó, hekkerkedés, kis cyberpunk beütés + gta klón egész jó, még a történetet lehetne grandiózusabbra alakítani. Nem csak valami hétköznapi szarságot a képernyőre vinni.
2.
2.
Palack20
Nekem az 1 is az egyik kedvencem így ezt is nagyon várom...csak hol van még November :(
1.
1.
DON GONDOCS
Mivel mindig a 2 részek szoktak a legjobbak lenni ezt nagyon várom. Mondjuk kivétel a FarCry 2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...