Scarface - Törölték a játék next-gen verzióját

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 31.
  • Gyászhír
Link másolása
Úgy tűnik a fejlesztők túl nagy falatnak tartják a következő generációs gépeket, így a Sopranos készítői után a Vivendi sem jelenteti meg X360-ra a Scarfacet.
Úgy tűnik a fejlesztők túl nagy falatnak tartják a következő generációs gépeket, így a Sopranos készítői után a Vivendi sem jelenteti meg X360-ra a Scarfacet.Ilyenkor képzelem el azt, ahogy a Nintendo nevet gúnyosan két vetélytársán: a PS3 és az X360 rendkívül erős vasat mutat fel, ám a fejlesztőknek komolyan fel kell kötnie azt a bizonyos nadrágot, ha versenyképes játékot szeretnének rájuk készíteni. A Nintendo Wii velük szemben gyengébb hardverrel rendelkezik, fejleszteni is egyszerűbb rá.

No de felejtsük el a személyes fikciókat! Minden bizonnyal a Scarface című Al Pacino-film játékátiratának X360-verzióját az eddig még bejelentetlen PSP-s változat miatt törölték. Tény, hogy igazi, következő generációs képeket még nem láttunk a játékról, azért sajnálkozunk az eseményeken, hiszen a cím vetélytársa nem más lesz, mint a szintén ősszel megjelenő The Godfather X360-as és PSP-s átirata.
1.
1.
Newil
Akik jó játékot akarnak készíteni azok rááldozzák az időt.

Akik meg csak a pénzt látják benne és nem a rajongókat azok megérdemlik ha beletörik a bicskájuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...