Resident Evil 7 - egy régi ismerős is felbukkan?

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 22.
  • Pletyka
Link másolása
A Resident Evil 7 merőben más élményt ígér, mint a sorozat korábbi részei, és egyelőre csak találgatni tudunk arról, hogy a története miként kapcsolódik a Resident Evil-univerzumhoz. Spoileres fejleményekkel szolgálhatunk!

Most, hogy PC-re is megjelent a Resident Evil 7 demója, a Beginning Hour, a lelkesebb rajongók már fel is túrták a játék fájljait, hátha találnak valami érdekességet a teljes változatot illetően.

A NeoGAF-en megtalálható gyűjtés alapján sikerrel jártak. Többek között azt is sikerült kihámozniuk, hogy egy bizonyos Albert is szerepel majd a programban, egész konkrétan ő lehet a játék főgonosza. Habár az úriembert sosem nevezik teljes nevén, ha Albert valóban létezik, kicsi az esélye, hogy nem Albert Weskerről van szó.

A fájlok emellett elárulják, hogy Wesker legyőzéséért egy különleges fegyver is jár, valamint úgy tűnik, többféle, egy jó és egy rossz befejezésre is számíthatunk majd.

Hogy mindez valóban igaz-e, az majd csak január 24-én derül ki. Addig is tessék fenntartásokkal kezelni a fent leírtakat: ne feledjük, ezek a fájlok abból a demóból származnak, amely nem is része a teljes játéknak, lehet, hogy éppen félrevezetésnek szánták őket.

11.
11.
Freed
#10: Bocs de nem igazán értem amit beszélsz! :-/
Azt akarod mondani hogy Weskerrel leszünk a 7. részben?!
Időrendileg ez a 6.rész után játszódik a "zombi bomba" ledobása után!Azért is mondják a megtalált kazetta felvetelen hogy ez egy elhagyatott ház az "incidens" után!
Vagy milyen előzményre gondoltál?!
10.
10.
TDavid22
#5: Ő vele leszünk a játékban és ez a rész amolyan előzmény játék lesz... :D
egyébként (szerintem) a játékban az 1-3-5 egy resi univerzumban játszódik,
de azt se tartom kizártnak hogy az összes számozott részek azok lennének.
9.
9.
Nothing
Albert?
Talán Einstein lesz az? Az évtized trollingja lenne!
8.
8.
McDuff
Ez nem bizonyít még semmit...
7.
7.
Freed
6.
6.
Freed
Viszont én hiányolom a beígért mellékszálak folytatását.A Resi Revolution ról nincs semmi hír?!Egy harmadik rész jöhetne.
5.
5.
Freed
Logikus lenne pedig!Wesker egy amolyan mindig visszatérő egyéniség a Resi világába.
Az ötödik részben az Uroboros vírus által megfertőződött Weskert Chrys és Sheva kilőtte egy-egy rpgvel de azt hogy meghalt volna azt nem mutatták...amúgy kb ha jól számolom már háromszor halálozott el a fejezetek során. Itt az lesz az érdekes hogy hogyan fogják köríteni ezt az egészet.Hogy hozzák kapcsolatba ezzel a "családdal"?!
2.
2.
GAMEROD
Wesker kulcsfigurája a szériának ezért van rá esély.
1.
1.
Raam989
Hát ha tényleg Weskert hozzák vissza, akkor az nagyon gáz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...